Elly Stefanov |
3rd June 2013 11:01 |
Цитирай:
Първоначално написано от Dii
(Публикация 788323)
Д-р Дилбер прави ли онлайн консултации? Нели сигурна ли си, е консултациите са безплатни???
|
Dii, сигурна съм, че консултациите са безплатни. Моята беше по телефона, даже всичко започна със спонтанно съобщение във Фейсбук. Доктора ми каза да му пратя снимки, аз направихг една голяма фотсесия от размазани снимки в анфас, полупрофил, профил, като се усмихвам, за да види как ми пада върха над горната устна, отгоре и отдолу + написах един дъълъг мейл да му обесня какви са ми проблемите с дишането и да му задам всички въпроси, които ме интересуват. Мейла го реведе моя приятелка, българска туркиня, като рпедложихме на доктора за да не пише фермани да каже кога е удобно да му се обадим. Насрочи ни час за след една седмица и кат осе обадихме в кабинета му сестрата каза, че в момента е с пациент и ще се обади след час. Наистина доктора сам се обади след час и проведохме едночасова консултация за негова сметка - обсъдихме всичко, уточнихме цени и така нататък. Той още преди това ми беше писал, че мога да го търся колкото си искам, всички консултации са безплатни. Номера е, че др. Дилбер НЕ говори английски и задължително трябва да си с турско говорящ. Аз понякога му пиша мейли като използвам Google Translator, но пишете кратки и прости изречения, за да са смислени и се получават по-добре от английски на турски, отколкото от български на турски.
С доктора уговорката ми е, с оглед да не се разкравам, понеже нямам възможност, да отида на втора консултация и ако всичко е наред да ме оперира на следващия ден.
|