![]() |
Никъде няма да се местя аз :smile:
След като премина първоначалния шок от промяната , взех да свиквам и си ми харесва :popcorn_girl: На който не му понася , да се изнася :girl_haha: На мен лично , новото тяло не ми харесва....Сухарско и скучно ми е , а и е мноо тъпо т'ва постоянно местене , дето го правят някой хора....Цветарки го раздават , а аз не си падам по тая част :mrgreen: |
Що цветарки бе Ани, не може ли да се пише в повече от един форум :roll:
|
Може разбира се :wink:....Но демонстративното напускане и "преселване" в некой друг форум , ми се вижда леко смешно и детинско :lol:
То не бяха драми , сълзи , нерви......Като че ли кой знае какво е станало :lol_crazy: :lol_crazy: |
хахахааах , гледам не се отучихте от интригите и разнасянето на клюки :2055::2055:
|
Цитирай:
никой не си позволи да каже да се изнася този, на който не му понася. |
Цитирай:
|
така е, права си.
не беше хубаво само да правиш генерални заключения относно интриги и клюки, не беше написано нещо невярно, нали :d и ако беше обърнала внимание на емотиконата след това, щеше да ти стане ясно :1213: |
Стига сме се занимавали с глупости :p
Аз казах каквото мисля по въпроса...Никой не е длъжен да пише тук , ако не му харесва ! ;-) :D |
ани, ако не ми харесваше, щях ли да пиша тук :d
харесвате ми много хора, включително и ти, и за това ме заболя, че не си ме разбрала до сега от постовете ми каква съм. :1219: |
Цитирай:
мария, оправи си настройките, хейта е обяснил как няколко мнения назад в тази тема :) |
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 07:03. |