![]() |
Цитирай:
|
Моля ви поне направете нещо по въпроса с изгледа на заглавията на темите с нови мнения ! Бихме ви били благодарни, ако ни спестите поне това взиране !!
Същото бих искала да помоля и за индиактора на кутията със съобщения....ако не си влязъл в нея, виждаш само какъв брой съобщеняи имаш, но няма нито разлика в цвета ако имаш ново( по дяволите , не мога да помня всеки път какъв брой имам или всеки път да отваям пощата за да видя има ли нещо ново)...направете като преди - да ти излиза по някакъв явен начин,че иамш ново съобщение !! |
като гледам ,новото е самия форум ,толкова объркан форум не съм виждал,отдавна не съм писал ,но просто да изкажа мнение
|
как да си сменя титлата и подписа ? в опциите за промяна на профила ги няма и двете( поне аз не ги виждам), преди имаше поне промяна на подписа ??
|
няма ли някой "управник" да ми отговори ?:cry:
|
Теди , от умрял писмо получавала ли си ?
|
Искаш ли да го събудя с една "нереглементирана" тема?
|
Искам :twisted: :-D
|
Ок, ама ако пак ме заключи в тъмната стаичка, никой няма да ми се притече на помощ. Снощи на съседната до нашата маса бяха двама сърби и един македонец. Дочух две необичайно груби псувни,които стават за форумна тема. Чакай малко да събера смелост. Ако аз изчезна тази вечер, надявам се Светлин да не ме забрави напълно(тъжна иконка).
|
1Прикачено(и)
Цитирай:
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 00:58. |