![]() |
ахааааа, опасен си :0001:
|
реших и за да пробвам, ама не става - хахахаха
|
:shock: :shock: :shock:
става, как да не става нали аз го правя, ето няколко примерни: Код:
:shock: е за пулене |
Мерсиииии :) :evil: :shock:
|
ВАЖНО за всички lUsers
И така, който иска да си вижда опциите - от сорта на емотикони, опции за текст /удебелен, подчертанм наклонен и т.н./ да чете надоле. Отивате горе в дясно в менюто бързи линкове. Натискате там и съзерцавате нещото наречено "редактирай опциите"(може да натистене и на това розовото, пак там ще идете). Когато влезете там, слизате надолу надолу надолу, всъщност най-долу на графа "Настройки" и от първото "Интерфейс на редактор за съобщения" избирате "Стандартен редактор - допълнителни контроли за формулиране", след това на "Запази" http://www.picvalley.net/u/2560/2108...JMLtPeF8DL.JPG и воала, нещата се появяват. http://www.picvalley.net/u/2765/9662...Qp41ff4FxL.JPG p.s. благодарности само под формата на ирландскa и шотландскa "вода на живота" приемаме :shock: |
Цитирай:
Що за "естет" трЕбЕ да си , че да харесваш сегашният му облик ?!!? Преди Тялото имаше стил , различен от останалите сайтове:cool:!!! Ше ме извинява новият админ , но сега си е една голяма БОЗА !|:sos: |
Абе ориентирах се вече и като изключим първоначалния ужас, който ми създаде, вече виждам и положителни неща. Ако розовкото го разкарат и върнат аватарите, ще бъде поносимо. Кефи ме, че мога да видя във всяка тема колко мнения имам и от кога е последното, ха-ха
:d015: :1301: :new_user: :beavis_and_butthea: |
управлението, вземете направете нещо, че ме абонира за всяка тема, в която пиша, а аз не искам никакви абонаменти за теми :2047:
|
отврааааааааааааааааааааа т !
заболяха ме очите ! ужасяващ хаос, кич и непригледност ! само заради мамопластика ш`се напъвам да търпя тая помия, но вече не е приятно пребиваването ми тук ! и си оправете бутона за редакция, че редатрирай не знам кво е ! |
Абе колко пъти ще ми показва, че има нови мнения, като аз съм ги прочела вече сума ти пъти :evil:
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 06:52. |