Teazel, Илхан работи чрез ултразвуков метод, който не наранява меки тъкани, няма чупене. Съответно и няма изброените от теб проблеми след такава операция.
|
Даа това е правилния път към хубав нос-Турция. Аз лично с всеки ден се учудвам колко много хора от Германия са си правили ринопластиките при турчуляци, доста са напред. Шоколадке шапка ти свалям още помагаш на хората и отговаряш на едни и същи въпроси по 100 пъти със страшно спокойствие ;) Някой друг от старите пушки няма ли го ДанКем и оная мацка с китарата накъде сте, че ви изгубих меилите, как минаха повторните операции?
|
Anich4ka,
Някъде прочетох ,че си за август месец при Илхан. Аз също. Понеже не мога да напиша лично съобщение , незнам по каква причина съм изключила тази опция и как да я включа, ми се иска да си поговорим , ако си около моята дата. Можеш да ми дадеш мейл да ти пиша. Или ти ми пиши на sisi_georgiewa@mail.bg. |
Някой ако има операция около началото на Юли , да драсне два реда на лични , че ще има изтъпяване в Истанбул . :) Моята операция ще е на 06.07.2016 г.
|
Аб
|
Цитирай:
Писах ти на мейла, да аз съм за средата на Август :) |
Цитирай:
|
Цитирай:
|
Здравейте, някой има ли координати на simona_80, опитвам се да се свържа с нея на лични, но явно не влиза вече? Искам да я питам за Авшар и гледам, че тя най-скоро се е оперирала при него.
Имам още един въпрос - когато ходите до Истанбул с какво пътувате - самолет или автобус? Проблем ли е да се лети след операция, не ви ли става зле от смяната на налягането при летене и не се ли отразява на носа по някакъв начин налягането? Гледах, че само турскитв авио линии имат директен полет София - Истанбул. Ако сте ходили с рейс - може ли да препоръчате фирма, а също и как мислите, опасно ли е през нощта да се пътува и сутринта да си там /при варианта с рейс гледах, че е 8-10 часа пътя от София/? |
Цитирай:
На мен лично ми става лошо като пътувам с автобус и не бих си причинила това с таралянкането до Истанбул... |
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 03:15. |