Ели, чудесно изглеждаш!! :)
Не че съм очаквала друго! Не мога да си представя като спадне какво чудо ще стане... но сега изглежда невроятно. :1223::1203: П.С. Ели, сега ти разгледах старите снимки в фб, направо ахнах! Разликата е огромна! В цялото ти излъчване! |
1Прикачено(и)
Здравейте, приведох се днес в човешки вид за работа и пускам две снимки - 9-ти ден от операцията. Имам малко фон дьо тен, но на носа нищо не съм си слагала, страх ме е още :)
|
1Прикачено(и)
Ох, извинявам се, изтрих си съобщението и пускам снимките наново, постоянно ми ги върти на една страна
|
Да, горния ми пост е коментра за тези снимки. Въртях си лаптопа, но и с главата на долу да се постнеш, пак си личи колко си хубава! :2007:
|
Хехе, мерси, Нели, аз май няма да дочакам доктора да ми прати снимките, ами да взема да постна стари, да видите за какво иде реч като промяна
|
Цитирай:
Постни ако искаш лични снимки, тя разликата е очевадна така или иначе. Самото ти излъчване, цялата ти физиономия е променена. Не че е бил ужасно зле носът ти , просто няколко милиметра виснал връх правят толкова голяма разлика в излъчването! Хората идея си нямат. Сега ще почнат да те питата дали си си слагала нещо в устните! Мен това първо ме питаха, защото драстично ми се увеличи разстоянието между горната устна и носа. При теб също е така. |
Superr e sled oste malko ste izglejda unikalno
|
Strahotno izglejdas superrr bravo na doktora
|
Цитирай:
|
Айше имам един въпрос Дилбер ще работи ли на 13 07 и как му е графика в този ден Ели просто нямам думи толкова е изпипан носа ти като спадне ще стане още по хубав Много е хубаво това че пишеш тук и качваш снимки информацията е много полезна
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 12:31. |