Цитирай:
Резорбиращите конци започнаха да падат, тази сутрин си изкарах един :) На пипане вече усещам нормалано моста на носта и не усещам толкова изтръпнал и върха. За колко време падат резорбиращите конци? И кога мога да започна да си духам носа и да кихам нормално? |
Imali jelayesti za estetika na nos da pisat jelaestite
|
Здравейте ,прекрасни момичета!Всеки път когато влезна в тази тема оставам безмълвна за перфектните ви резултати.Искам да кажа на всички момичета и момчета,които все още се чудят дали да се оперират в България да не го правят,тук нашите хирурзи се справят с някакви малки проблемчета,затова или си стойте с грозните нослета или бягайте в чужбина!Именно поради тази причина искам да помоля вас момичета,които имате някаква комуникация с докторите в Турция,които са ви оперирали,да ги попитате за някой добър неврохирург,тъй като сестра ми е с четири несполучливи операции на дискова херния и е много зле в момента.Нуждае се от операция със стабилизация,но не желае отново да експериментират върху нея тук в България нашите "специалисти".Съжалявам и се извинявам предварително че спамя и не е по темата,но немога и незнам как по друг начин да намеря информация за турските неврохирурзи,освен тук да ми помогнете!Благодаря ви предварително!!! :sos:
|
Aчелия, колкото и да е добър хирурга, няма никакво значение, ако състоянието не сестра ти не позволява, нова операция или подобрение. Ето примерно аз съм с дискова херния, но са ми казали, че и операция няма да ми помогне....така че не ти трябва доктор а направо чудо.
|
Az iskam da vi pomogna operasiyona sestra sim v istanbul i poznavam i ratota s tyah moje da se svirjem i da doydete na pregled da va vidi az iskam da vi pomogna
|
Цитирай:
|
Искам да се обърна към всички съфорумници тука, с молба за съвет. Вие сте по наясно и имате повече опит с ринопластиката. Въпроса ми е дали е удачно да си направя опрация сега през летните месеци ( става въпрос Юли и Август). Чел съм някъде, че топлите периоди не са най добрия избор за време на операцията. Но ако си стоя в хотела с климатика на студено, си мисля че би трябвало да е окей. Причината е че след това заминавам за дълго за работа в чужбина и тогава ще е по-трудно да организирам всичко това.
Моля ви посъветвайте ме, за да мога евентуално да бързам да си насрочвам дата за лятото, преди да са ги заели. |
Здравей, аз се оперирах преди 12 дена и за мен това беше по-добрия избор, защото през зимата и студените месеци съм перманентно хремава и носа ми тече обилно. Аз мисля, че това за операциите през зимни месеци е някаква приумица на нашите специалисти, не мисля, че в Турция се съобразяват с това. Има две неудобтсва - ако ходиш по жегите носа ти се подува, та поне първите 4 дена, докато си с лонгета избягвай да ходиш по жегите по обяд. Второто е, че месец не трябва да ходиш на плаж, ако това има значение за тебе, на мен лично не ми пречи :)
|
За всички, които искат да се свържат с Илхан, дала съм преди в темата телефон, ще го напиша пак- 00905326459438. Това е личният му номер, може да се разберете на английски. Доколкото знам са наели и човек в кабинета, който говори английски, така че пробвайте първо там - 0090 216 355 5005. Ако някой има проблем и не може да се свърже или не знае английски, ще помагам- може да пишете на лични на мен или на zara_6666 :girl_kiss2:
|
Цитирай:
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 12:14. |