Уонт, не се ядосвай, знам че си много добър човек!
По-скоро прояви разбиране и помогни на човека да се справи с това да пише на кирилица, така и ти и той и всички ние ще сме доволни :) |
Не можеш да обясниш нещо на някой, който си няма елементарна редстава от компютри :) Нека ползва кредора и да не си мъчи сивото вещество повече. Ако се научи и да слага някоя друга запетая и точка, определено ще е много добре.
|
Ami da prav si naistina poslednoto neshto za koeto mislia v momenta sa zapeite i tochkite
|
Казах ти да ползваш кредора! Имай малко уважение към четящите те. Минаваш всякакви граници! Лично аз ще направя всичко въжможно да изтрият всичките ти постове на шльокавица!
http://www.kredor.com/lat2bg/ |
Ок сега успокои ли се вече:-) като те чете как ми се палиш чак ми става смешно и збравям за проблемите ми по носа ;-)) спецялно за теб пиша на КИРИЛИЦА лол направо
|
Сега влезнах от телефона си на който имам кирилица за да ти доставя спецялно удоволствие ;)))
|
Мерси за кредора всепак ;)
|
Хубаво е , че спецИално за мене се мъчиш да пишеш на кирилица, но сега следващата стъпка е да се научиш да пишеш грамотно ;)
|
extatic79, биди сигурен че всички сме адски доволни от това, че вече пишеш на кирилица, повярвай, голяма мъка е да се чете по другия начин, особено ако написаното е дълго, лично аз го прескачам, колкото и да ми се иска да го изчета и да ме вълнува.
Поздравявам те! |
И аз не чета мнения на маймуница. Натоварващо е.
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 13:42. |