Цитирай:
|
Цитирай:
|
Не знам аз питах за цената и пратих снимки на моя нос.Не съм питала все още за консултация.Първо трябва да съм 100% сигурна кога ще съм свободна и така. Може и да попитам ако имам инфо ще пиша ;)
|
Цитирай:
|
Savi,на теб първа операция ли ще ти бъде?
|
Да, първа ще бъде.Бях се запътила да се оперирам при Джамбазов,но добре,че беше пълния му график и се отказах може би за добро :) Добре че е този форум има много полезна информация :)
|
ПуфПаф, наистина ще е добре да систематизираш в отделна тема информацията, защото изглежда цялото инфо, което сме дали досега си. Било чесане на езика.
Доктор Дилбер отговаря на този мейл: muhammetdilber@hotmail.com Във Фейсбук мисля отговаря асистентката му. Той фотошопи не праща по пощата и на консултацията рядко прави. Влиза в положението, че сме от чужбина и работим, затова се съгласява да отидеш на консултация в деня преди операцията. Минаваш преглед и ако всичко е наред - отиваш да ти вземат кръв за изследвания. Болницата, в която аз бях - Етика, се намира много близо до кабинета му. При него лонгетата и тампоните се махат на 4-тия ден, на 10-тия маха конците. На мен ми ги махна на 8-мия, понеже теябваше да се връщам на работа. На 9-тия ден бях на работа, без да си личи, че ми е правена ринопластика. Гери, пиши ми утре как е минало! |
Цитирай:
|
Цитирай:
|
geri , дано не ти е много лошо от упойката, че май на всички им се отразява ;), а по повод на написаното от Elly, наистина е добре да се систематизират нещата, но не мога да кажа същото за чесането на езиците, понеже даже и да се е споменавала такава информация тук във форума, някой нов като мен трябва да прелисти 140 страници от темата и да попие всичко :( ,после в главата ми стана голяма каша :( инфото е много
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 12:22. |