4akame vi jelaestite da zapovyadat
|
Цитирай:
Nose дано скоро да се оправиш и всичко да мине благополучно, Айшето е номер 1, заслужава подаръци и един ден ще ги получи ;-) |
Пуф паф благодаря ти за милите думи Ти винаги си бил много мил и галантен
|
Носе какво се случва с теб дано да не е нещо сериозно За кога ти отложиха операцията
|
Рими, ей сега си мислих за теб. Много се радвам, че носа ти се подобрява, няма по-хубава новина тука от това :) с нетърпение очаквам снимките ти.
Аз не знам дали няма да се повторя, но съм много щастлива, носа ми става точно както си мечтаех да бъде и не мога да му се нагледам, хаха! |
Want знам, че си голям естет и си имаш собствена визия за красота и пропорции и си казваш директно, кое ти харесва и кое не. Но точно това ти е грешката, че не се замисляш, как ще бъдат възприети думите ти. Ти хем не го казваш това с цел да обидиш някой, но начина ти на изразяване е такъв, че хората чувстват точно това !
Казваш, че го правиш за тяхно добро, като по този начин им посочваш грешките, но ти така се изразяваш, че хората се засягат от думите ти и в крайна смета се получава обратният ефект и те няма да приемат думите ти, като приятелски съвет, а по скоро, като обида и заяждане. Вярвам на хората, които са ми казали хубави неща за теб, но и те самите недоумяват от това, колко добър човек си в реалния живот и как се държиш във виртуалното пространство. Много се надявам другият път, като коментираш някой човек, да не стане пак така, да се трият снимки, а снимките са много ценни и като се има в на предвид, колко малко хора се осмеляват да си покажат резултатите от корекциите. :2043: |
Аз не мога да разбера момичета защо се обиждате и приемате нещата толкова дълбоко. Може би някои са по- чувствителни и за тях това е сериозна обида, всички сме различни и всеки реагира по различен начин, казвам го съвсем чистосърдечно без да влагам грам критика към никого. Но откакто присъствам в този форум и съм изчела хиляди страници поне се опитах да опозная до някаква степен хората в него. Уонт е малко по пряма и рязка в изказванията си но аз забелязвам че това си е неин стил,но пък в никакъв случай аз специално не бих се разсърдила. Дори съм и благодарна защото заради едно нейно мнение си пуснах вежди и сега в интерес на истината изглеждам много по-добре. Така, че давайте го по- спокойно не се впрягайте за дребни неща кой какво мислил кой какво написал. Важно е алъш вериша да върви и да даваме информация за другите след нас.
|
Цитирай:
|
Гери как е носа доволна ли си Колко мина от операцията
|
Цитирай:
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 19:03. |