Благодаря titi1 :) има още да спада и да се оформя,но като цяло засега съм доволна и аз :)
|
Цитирай:
|
2Прикачено(и)
момичета това не е реклама. което искам хора да имат мнение и на Емре Илхан. не съм преводила от гоогле. само слаба ми е български език, в една година си научих български. но знам че си разбираме. ето ви е един пример на ДР.Илхан. ще ви кача още снимки. които има въпроси ; да ми пита. даже имам си гсм на глобул.
|
3Прикачено(и)
ревизия на моя приятелка .хрущиялите са от ребро.
|
4Прикачено(и)
последната 2 снимки й е пак ревизия при др емре илхан...
|
Цитирай:
|
Цитирай:
Аз бях на консултация при д-р Дилбер. Имам му доверие на този човек и това си е. Нелке, благодаря ти. Ти си знаеш защо. |
Vsi4ki doktori sa dobri s nyakoi izklu4eniyaa as rabotih s mn ot tyah znam nay dobre koy kakvo moje za sivet moje dase obirnete kim men
|
Здравей,Айше!!Колебая се между д-р Онур Ерол и д-р Якуп Авшар.Кой би ми препоръчала ти?Благодаря!
|
Опиши и случая и тогава питай за специалисти, защото нали се сещаш, че всеки има силни и слаби страни, едни са по добри в ревизиите от други или се справят по добре с камбести носове от други и т.н. Според спецификата на случая Айшето по лесно ще може да ти препоръча някой !
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 11:58. |