Цитирай:
|
Ako se interesuvate ot nesto svirjete se s men ste vi obesna vsi4ko podrobno operasiyona sestra sim vlizam v operssiite
|
Цитирай:
Като ви чета на някои коментарите ме напушва такъв луд смях, че направо се чудя на тази жена как изобщо ви помага ... |
Аз също съм объркана... Просто търся координати и малко инфо
|
Цитирай:
Ако имаш опит с турските хирурзи можеш да го споделиш. Предполагам ще е полезно и интересно за другите. Освен това е по-зрелият начин за търсене на внимание. В случай, че желанието ти е просто да "скапеш" темата, аз няма да ти партнирам в това. swony, писах ти на лични. |
Да търся внимание ?? хахаххах казвам ти ,че си тотално объркана. На такива с безумни мнения като твоите, няма какво да помагам. Само се чудя на жената, която ви помага ... или има огромно търпение, или и се плаща както трябва, за да ви трае безумията.
|
want-чето пак е в серия и ака ли ака :d015:
|
3Прикачено(и)
Здравейте,минаха 7 месеца от мойта ринопластика.Продължавам да не си харесвам носа,особедно в профил който според мен дори още има отоци :(започвам да си мисля че дори тази кожа няма да слегне вече:(
|
surita 79 , аз не ти различавам отока. Къде е?
Ти ходи ли на 3-4-месечната контрола при Дилбер? Какво обсъдихте? При мен нещата се развиват добре, но върха ми още е отточен, с тази разлика, че на снимка си личи. На контролния преглед ще питам д-р Дилбер какво и колко още ще се променя. Ако е в състояние да предвиди. Все пак всеки организъм реагира индивидуално. Иначе всеки ден получавам положителна обратна връзка от колеги и познати, която дори не съм очаквала. Имам интересни истории. |
Цитирай:
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 22:18. |