2Прикачено(и)
Ето и обещаните снимки :)първата е преди но е доста стара от преди близо 5 години,втората е след от тази Нова година :)
|
surita 79, без претенции, че разбирам от "хубав" нос, но както се каза: Нека "лошите" резултати са все такива. Какво точно не харесваш на носът си? Стои толкова естествено и красиво!!!
|
Сурита, особено на втората снимка изглежда много добре. На първата се открояват отделните детайли/за по-подходяща дума не се сетих/ на носа, но също и детайлите на цялото лице, така че е по-скоро е заради снимката.
През моите очи е ОК. marta_1 виждам, че понякога пишеш в тази тема. Ти "новоноска" ли си или планираш операция? |
Здравей Мечта,
Нито съм едното, нито второто. Да кажем, че съм лаик, а също събирам инфо за мой близък, който има комплекс за носа си, моят слава Богу е прекрасен. Първата снимка на Сурита е отпреди 5 години, според мен това е ПРЕДИ операцията, а на втората просто е прекрасна. Сурита, без да се сърдиш, а и знам, че няма да послушаш никой, но не си бутай носа - екстра си! |
Цитирай:
|
Здравейте , отново се включвам в темата : ) . В профила на Др. Емре Илхан прочетох ( до колкото преведох с чичо Гугъл ; ) ) , че работи с по- щадящ метод " ултразвукова ринопластика " https://www.facebook.com/dremreilhan?fref=nf , какво е вашето мнение , има ли запознати с този метод ?
|
ринопластика
Аз се опитах да се свържа чрез фейсбук но не успях Айше:sick_and_:-?
|
Surita при кой ти е правен носа на мен ми хареса това което видях
|
Zdr asım tuka za pomost ako ımate vıprosi moje da pıtate nyama smısıl ot takıva ızmıslenı metodı za rınoplastıka
|
Значи по- щадящият метод " ултразвукова ринопластика " е безмислен,така ли Айше ? Каква е цената за първа операция при Илхан?Има ли оперирани при него?В профила има много добри резултати..След вълната от недоволни от Дилбер съм се насочила към него.
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 23:05. |