2Прикачено(и)
Направих screenshot на разговорите ми с Дилбер, а след това и с Айше. Надявам се съм успяла да кача снимките.
|
Сега виждам, че снимките са много малки и не се чете добре. Ако някой знае как се увеличават, моля да сподели, ще съм му много благодарна.
|
мисля че те помня шоколадке ;] Ти ли ми писа на меила вчера че Илхан иска да говорим или сте две? Ако може прати ми снимките които качи във форума по пощата. Не ме настройваш споко, няма да се караме за глупусти, просто засега имаме различни мнения по въпроса. Не мога да кажа че съм прав, но повечето хора биха реагирали като мен, ако бяха получили толкова помощ от някого. Ще е хубаво да се изясни всичко, макар че за мен почти вече няма значение.
|
Благодаря ви за отговорите :) Писах на Илхан и на Дилбер на английски да видим кой първи ще отговори и трябва да преценя дали ще мога да чакам една година за Илхан. А иначе тези фото анализи едва ли са безплатни някой знае ли цена?
|
...
|
Цитирай:
|
Yoube, аз ти пратих мейла вчера, да. Напълно те разбирам и изобщо не те обвинявам, че реагираш по този начин. Единствената ни цел е да стигнем до истината, за да няма пострадали! Сега ще ти изпратя снимките.
|
2Прикачено(и)
Цитирай:
Качвам обещаните снимки,макар и да мразя да си правя селфита.Носа като цяло е добре с леки забележки .Но явно 100 % щастие няма.Днес са минали 4м и 12 дена |
Здравейте. Някой от форума вчера ми писа във вайбър дали д-р Илхан прави отопластика. Току що асистентката му ми отговори, че правят. Струва 6000 турски лири и може да се направи по всяко време.
|
Цитирай:
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 23:57. |