Цитирай:
|
Цитирай:
Нейното носле доста се промени след операцията, но и в последните 6 месеца. Леко падна връхчето, но не прекалено, по- тънък е върхът, тоест отокът на тъканите спада наистина доста време незабележимо и с бавни темпове, след първоначалното очевидно възстановяване. Но и тя говореше за това усещане, че носът ти е подут и някакси твърд, все едно не е твой в началото :D |
Цитирай:
Моята приятелка, за която говоря в предния пост- също, но тя явно е извадила късмет, доволна е от постигнатото. Аз напълно те разбирам как се чувстваш - хем да не можеш да дишаш, хем никакво обоняние... не е никак приятно, когато това ти е перманентно състояние. Много често ми казват неща от сорта:"Помириши- страхотен парфюм!", а аз ги поглеждам с въпросителен поглед от сорта "ти се шегуваш с мене, нали?!" :D |
"Но и тя говореше за това усещане, че носът ти е подут и някакси твърд, все едно не е твой в началото "
Ор'гинал , съвсем същото усещане . :) |
Цитирай:
Остана ми един месец до прегледа,чакам с нетърпение :1203: |
Цитирай:
Спокойно, мина време и започна да ме кара да пипам носа от тук от там и да ми обеснява как е по-мек и вече може да се мърда :D |
Цитирай:
|
Цитирай:
Аз единствено мога да кажа дали ми харесва или не на външен вид (определено да), но това съвсем не е всичко. |
Здравейте на всички.
Моята операция при Д-р Емре Илхан е на 19.09.2016. Вече нямам търпение.имам му пълно доверие на доктора..следя работата му и много негови клиентки от целия свят и просто резултати им са невероятни. Единственото, което ме притеснява е положението в Турция..но дано да няма усложняване на нещата. За престоя реших да остана при Зюлейха, тъй като всички са много доволни и благодарни от нея. Аз летя на 16.09. от Лондон. На 17.09 имам две консултации при доктора, така че предполагам ще изкарам целия ден в болницата (в чакане хаха). Някой може ли да ми каже горе долу как минават консултациите? И освен това можете ли да ми дадете някакъв контакт на Зюлейха? Благодаря ви предварително!:razz: |
Цитирай:
Konstantina91 , изпратих ти тел. на Зюлеха на лично събщение . |
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 12:35. |