Имам да черпя :bowdowl: успях да открия "америка" на съобщения:2042::2042: ако не беше тази инструкция в снимки никога нямаше да оправя тези настройки :)
Видях се с Дилбер миналият петък,каза абсолютно същото едно към едно като професор Бенчев,потвърди неговата диагноза,около 80 % отрязана лигавица,тоест почти изцяло,която уви не се възстановява ...сраствания на меки тъкани се оперират няма страшно,дишането само на 70-80 %максимум ще се възстанови след операция, на 100% няма как :( Обоняние също ще се върне,но сумата която ми обяви е като за ревизия .
Малко ми е странно,защото аз нямам никаква ринопластика,че да плащам като за ревизия,само за едни меки тъкани такава сума за мен е огромна,моите уважения към Дилбер,много исках да съм при него,но ще търся други алтернативи.Иначе доктора много подробно всичко обяснява,показва :2003: Оххх забравих да кажа,че остатъка от лигавицата живнал и вече се овлажнява :2042: макар че лекарствата които ми изписа Бенчев бяха леки,това каза Дилбер.Успя нашия професор да ми оправи остатъка от лигавицата :)
Доста се замислям за операция при Бенчев,доста свестен ми се вижда,не ме излъга,не ми давал празни надежди,каза ми че ще направи всичко възможно да ме оправи, добри отзиви чувам за него.Има го отбелязан и в фб профила на Илхан
https://www.facebook.com/photo.php?f...7789357250143& set=pb.100010572400643.-2207520000.1472495485.&type=3&theater е бил при него цитирам----------Днес имаме гости от България в нашата операционна! Председателят на Българско национално сдружение по оториноларингология и хирургия на глава и шия Проф. д-р Румен Бенчев и Д-р Иван Йорданов са тук да споделят нашите знания и опит в използването на пиезо инструменти при първичната и реконструктивната ринопластика, както и концепцията за ултразвукова ринопластика!