много е да
аз гледах сега хотели но незнам нито къде е кабинета , нито кои хотели с аблизо.. а се очртава да пътувам сама :( |
отговори ми ч е епо добре на хотел и говори з аякакви 50 евро, но не разбирам какво има предвид.. з ахотел а ли..чакам превод з апомощ., че гугъл преводача този път хич не ми помогна..
|
Цитирай:
|
Здравейте, аз имам един бивш колега - български турчин, превеждал ми е на мен, когато сме ходили в Турция. Няма да има нищо против да помогне с превода, но не разбира нищо от ринопластики. Ако смятате, че ще може да ви бъде полезен, ще ви дам координатите му.
|
Аз пък тръпна в очакване да видя обещаните снимки на нослетата-шедьоври дело на турските магьосници?!
|
Цитирай:
|
Цитирай:
Съвсем сериозно искам да ги видя. Племеницата ми септември ще преподава в истанбулския университет и понеже обсъждаме къде да си направи ринопластика, ако наистина ни харесат резултатите, може да го съчетае. Тя за щастие няма гамбата и др. "екстри", които аз имах преди и се нуждае само от корекция на гърбица и повдигане на връх. (Изпитваме известни съмнения и по конкретно тя, защото по принцип преди да прави научна кариера, завърши фотография, и докато следваше това и работеше, та за снимките, които гледахме на различни турски хирурзи, а и не само на тях, казва, че има и фотошопирани) |
Цитирай:
Ако искаш може и на лично съобщение.. |
Цитирай:
|
Може ли да ми дадете адресите на болницата , кабинета дето провежда консултациите и на автогарата ? Благодаря .. искам да пробвам да ги намеря на картата и да ги принтирам ..
Елена ти ли беше пускала за градския транспорт инфо ?Или беше друг.. да знам в чии публикации да търся следобяд? |
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 12:22. |