Цитирай:
|
Здравейте!
Някой от оперираните може ли да ми даде контактите на Зюлейха и да ми разкаже малко повече за престоя при нея? Благодаря! |
Здравей,пиши ми на anelka_a_d@abv.bg
|
Кожата след ринопластика
Здравейте, искам да Ви попитам как изглежда кожата на лицето ви след ринопластика? При мен минаха два месеца от операцията, но кожата ми е много отпусната и някак си идва в повече не знам как точно да го изкажа. Около очите ми стои много странно, като палатка е свлечена и се опъва ако вдигна вежди . Мажехте ли се с нещо за стягане на кожата и дали има шанс да се свие и да с адаптира към новия скелет на носа и да прилепне плътно към него?
|
:)
|
Здравейте. Моля Ви за съвет. Сумата от 3500 евро ми е непосилна - на една заплатка съм. А много искам да направя ринопластика. Този нос ми пречи в целия ми живот. Дали мога да успея да намеря добър хирург за около 2500 евро. При тотални лишения от всичко тази сума ми е по-възможна.Съжалявам, че занимавам с битовизми , но прочитайки форума съм се наплашила много. Благодаря предварително
|
Цитирай:
|
Цитирай:
|
И при мен го има това с кожата, но не толкова имам много кожа колкото че е отпуснато цялото ми лице и като подпухнало дори. Почти на година и 2 месеца съм post op, но този ефект все още го има. Намалял е, но го има. Съмнявам се някога да изглеждам нормално. Да питам - на някой излизали са му гнойни пъпки във или по носа след операция. При мен се случи 2 пъти вътре в носа, но знам за големи циреи изникнали отвън и ми е интересно има ли др такива случаи и с времето спират ли да излизат
|
В самия нос не са ми излизали пъпки, но по лицето постоянно ми се появяват големи гнойни пъпки а никога не съм имала такъв проблем. Не знам много станаха страничните ефекти. Проблема с кожата също си стои. Не знам колко време е нужно за да се адаптира кожата към новия скелет на носа.
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 22:50. |