Днес се прибрах в БГ. Чувствам се щастлива от решението си да се оперирам. Пожелавам на всички ви страхотни резултати.
А сега искам да питам по-старшите в материята. От днес усещам нослето по-подуто. Д-р Авшар каза, че след месец ще видя крайния резултат. Но ще се подува ли още повече и дали слагате някакви студени компреси или пиете нещо? |
Обикновено моя сутрин ми беше по подут и след това през деня спадаше :) Носа ти ще се променя месеци наред, така че недей да се вглеждаш толкова много!
|
И моя е по-подут сутрин. Ама и устните ми са по-подути. И очите. Направо ме гледа поничка в огледалото сабахлян! :2038:
Не месци, ами години се променя. Понякога за щастие, друг път за жалост... ;) |
Оооо това с устните и аз го имах, за жалост след някой друг месец спадат :)
Нелке, ако сега ти е наред няма как да се промени към по лошо :) |
Цитирай:
|
Нелке , лошата работа си личи от началото :)
|
Цитирай:
|
Най вероятно сутрин носът ти леко подут и затова не си личи гърбицата вечерта вече е спаднал напълно и гърбицата изкача поне аз така си го обяснявам
|
Дии, не подлагам на съмнение - сутрин е доста подут носът и не се забелязват несъвършенства.
Сигурна ли си, че не е калциране? Аз имам калциране на мястото, където трябваше да има извивка... Аз го напипвам като лека гърбичка, но за сега носът изглежда просто прав. Чудя се дали има неоперативно справяне с калцирането? |
А мен ме интересува дали може да се избегне, защото ако ми махнат гърбицата и после ми се калцира там носа - кьор файда, както се казва ;)
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 19:35. |