Цитирай:
Не ме е яд да давам пари за добре свършена работа. Яд ме е само на некадърници да давам. Рими, пожелвам ти носът ти да си струва всеки евро цент! :) |
Цитирай:
Аз бях в шах, като ми казаха, че е практика да се пазариш за хирургическа намеса! :1202: В Европа биха го изяли с парцалите този хирург. А там и най-добрите се пазарят. |
Цитирай:
|
Якуп Авшар говори английски език. За други турски лекари немога да кажа.
|
Цитирай:
|
Лятото, ако някой иска, да си организираме групово една екскурзийка до Истанбул, съчетана с консултация, на която ще падне яко пазарене :)
|
Може да си искаме даже отстъпка за група :)
|
Цитирай:
С Илхан говорих по телефона, английският му не е блестящ, но на фона на средния турчин, направо е бомба! :mrgreen: Много по-трудно ще ни е със сестрите, персонала, таксиметровите шофьори, сервитьорите и пр. и пр.. Изобщо не е лесно да се уреди оп в Истанбул, но да се благодарим, че поне ни е наблизо.. |
Нелс аз се ужасих в Истанбул, когато разбрах, че не говорят английски език. Моят английски е далече от това да се нарече перфектен, но като чух двете момичета от клиниката и д-р Авшар да говорят английски все едно чух български език. От тук нататък в МОЛ-а, в таксито изобщо никой дума не казва на английски.
|
Цитирай:
Много ми е напрегнато в Истанбул - движението, тълпите, друга култура.. и това плюс невъзможността да се разбираш с хората.. Аз се притеснявам, че ако ми стане зле след оп, няма да мога да им обясна какво ми е... :shock: |
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 20:54. |