Благодаря ви момичета вие сте ми утехата тук Много ви обичам дори без да ви познавам лично
|
Цитирай:
Имаш лс! Цитирай:
|
Нели, то и тук докторите не критикуват работата на колегите си.
Въпроса е тя самата да разбере за себе си как стоят нещата. Мисля, че Дилбер няма как откровено да не изкаже мнението си кое може и кое не може. Не и пречи да си запази час, пък дай боже въобще да не се стига до ходене при Дилбер, а още на прегледа нейния доктор да успокои ситуацията, в което аз силно вярвам. Истанбул не като тук, все пак е чужда страна, мисълта ми е, че така и така ще организира пътуване до там, може да го съчетае с получаване на още едно компетентно мнение, което ако се наложи може и да откаже, нали така!? Часа може да отмени и по телефона, ако нейния доктор поеме нещата при сърце, в което аз не се съмнявам. |
Тити, права си! Сигурна съм, че Дилбер няма да я върне. Със сигуност ще е много по-спокойна след 12.07! ;)
Рими, ще имаш перфектния нос, който заслужаваш! Повярвай ми! |
Цитирай:
Цитирай:
|
Moje da pisite i na bilgarski ima koy da gi prevede izvinete mnogo li4nite ne gi vidyah
|
Kajete namen as ste va zapisa koga iskate da idvate i as ste vi pomogna s koto moga moje i zaedno da otidem pri nego
|
Цитирай:
|
Айше ще има подаръци и за теб, доста си ценна за тази тема, с теб имаме директна връзка поне за д-р Дилбер. Доктора се справя много добре с женските нослета, щеше ми се да видя негови пациенти мъже и се чудя ако му пиша на имейла, тука го имаше мисля в темата дали, ще ми покаже такива снимки, като гарантирам, че никога няма да ги разпространя в интернет, но моята гаранция едва ли ще е достатъчна. Просто ми се щеше да видя негови пациенти мъже. Жените по принцип са по придирчиви, но и аз съм не се задоволявам с малки резултати !
На rimi мога да и кажа, въобще да не мисли за пари, че ще и се налага да плаща, ако ще и прави доктора още една операция, за това мога да се хвана на бас със всеки и ти дори не трябва да споменаваш нищо за пари, не го забравяй това, че видяхме какво стана с преводача, чак мен ме яд. Той няма да остави така носът ти, ако може да се поправи ще го направи, това е повече от сигурно ! :2003: |
Хора, ето обещаните снимки - днес ми е осми ден от операцията. Ще видите, че се вижда къде и е шева на носа, както и имам 4 неразнесени синини - две под очите и две на челюстта, но вече са зелено - жълти и с фон дьо тен няма да се виждат. Носа ми все още е частично запушен и сумя, надявам се да е от секретите, които отделям от време на време.
https://www.dropbox.com/s/rcnsi2vplp...%2036%2035.jpg https://www.dropbox.com/s/g8x1tlppog...%2036%2042.jpg https://www.dropbox.com/s/cex5xh47x0...%2036%2052.jpg https://www.dropbox.com/s/5tj8574dat...%2037%2001.jpg |
БРАВОООООО :1223: Нослето е супер и съм много щастлива, че хубавите резултати продължават да се увеличават в тази тема. Ели, много си хубава! Нослето високо вирнато по улиците и намазано с фактор 50 :2033:
|
Супер, много съм впечатлен и това е нос на 8 дена от операцията браво и върха не разбрах какво му правено, но е много добре заоблен и то сега още колко има да спада и пак е изглежда много добре. Сега чакаме и снимките преди операцията да видим промяната, макар и ще трябва да почакаме още няколко месеца за да видим вече пълният резултат, а върховете спадали най бавно !
|
Тъкмо писах на доктора да напомня са и прати снимките - върха ми е повдигнат и стеснен, формата на ноздрите ми е коригирана и като се усмихвам върха на носа ми не пада в горната устна както преди.
Благодаря ви за комлиментите :) мен малко ме дразни все още вирнатия връх, по-точно ми е трудно да се възприема, но знам, че е временно. Доктора каза, че след месец носа ми ще изглежда супер :) тогава и ще мога да ходя на плаж и на фитнес. |
Забравих да добавя - от третия ден насам имам обоняние и усещам вкусове като ям, на пипане не ме боли носа, но го усещам изтръпнал и това е неприятно. За седмица това чувство почти изчезна от гърба на носа, но е силно във върха. Върха ми е твърд на пипане.
|
Ели, като за 8ми ден изглежда потресаващо добре! Моя определено беше супер неестествен! Даже цвета на кожата беше жълто-зленикав!
Имай предвид, че върха страшно много ще спада, и доста остър ще стане. И най-големия падеж на отока е първата седмица след махане на лепките. :bravo: |
Аз точно си щях да кажа, колко ти отива това вирнато връхче наистина и така носът ти е по къс, формата му е толкова добре съобразена с чертите на лицето ти, имаш големи хубави очи и устните колко са ти хубави, бих казал дори перфектни и формата на носът ти се връзва идеално с тях и лицето и този нос още колко много ще се променя и ще става и малък тогава ще видиш ! :2003:
|
Дано обаче да не стане, чат толкова остър, но предполагам, че ще стане баш както си трябва !
|
Сега.. остър като игла няма да стане! :-)
Дилбер ги съобразява с лицето на човека, и един с един не си приличат. Т.е. не работи по калъп. |
Цитирай:
И братовчедка ми днес сподели, че за човек, опериран преди 8 дена нищо не ми личи и дори надут носа ми седи есъествено. Тя каза, че малко със страх дошла до нас, защото брат и си прави рино със септопластика във София при някакъв професор и като се върнал след няколко дена изглеждал потресаващо - подут като балон и бял като призрак.. |
Цитирай:
|
Ели, чудесно изглеждаш!! :)
Не че съм очаквала друго! Не мога да си представя като спадне какво чудо ще стане... но сега изглежда невроятно. :1223::1203: П.С. Ели, сега ти разгледах старите снимки в фб, направо ахнах! Разликата е огромна! В цялото ти излъчване! |
1Прикачено(и)
Здравейте, приведох се днес в човешки вид за работа и пускам две снимки - 9-ти ден от операцията. Имам малко фон дьо тен, но на носа нищо не съм си слагала, страх ме е още :)
|
1Прикачено(и)
Ох, извинявам се, изтрих си съобщението и пускам снимките наново, постоянно ми ги върти на една страна
|
Да, горния ми пост е коментра за тези снимки. Въртях си лаптопа, но и с главата на долу да се постнеш, пак си личи колко си хубава! :2007:
|
Хехе, мерси, Нели, аз май няма да дочакам доктора да ми прати снимките, ами да взема да постна стари, да видите за какво иде реч като промяна
|
Цитирай:
Постни ако искаш лични снимки, тя разликата е очевадна така или иначе. Самото ти излъчване, цялата ти физиономия е променена. Не че е бил ужасно зле носът ти , просто няколко милиметра виснал връх правят толкова голяма разлика в излъчването! Хората идея си нямат. Сега ще почнат да те питата дали си си слагала нещо в устните! Мен това първо ме питаха, защото драстично ми се увеличи разстоянието между горната устна и носа. При теб също е така. |
Superr e sled oste malko ste izglejda unikalno
|
Strahotno izglejdas superrr bravo na doktora
|
Цитирай:
|
Айше имам един въпрос Дилбер ще работи ли на 13 07 и как му е графика в този ден Ели просто нямам думи толкова е изпипан носа ти като спадне ще стане още по хубав Много е хубаво това че пишеш тук и качваш снимки информацията е много полезна
|
5Прикачено(и)
Аз засега пускам няколко снимки преди / след, да видите на този етап разликата, като ми прати доктора ясните снимки от кабинета му ще се снимам пак. Опитах се да докарам същите пози :naked:
Най-голямия ми проблем беше като се усмихна - тогава орловия ми нос ставаше ужасен! |
Аз виждам две различни жени, ако снимките са отделно няма да позная, че си ти и на двете - преди и след ! Просто перфектно се е получило и то дори и без да спада носа. Има за какво да се радваш, а сега виждам на 3та снимка колко добре ти е повдигнал носа и как добре ти е намалил ноздрите, просто перфектна работа, този хирург си го бива ей !
|
Благодаря Пуфпаф, той върха ще пада още надолу и ще стане прав, но дори и така се харесвам :) Днес колегите ми ахнаха като дойдох на работа. Направо цялото ми изражение се е променило.
|
Ели, когато разгледах снимките, щях да пиша, после видях, че Пуфпаф вече е писал - две различни жени.
Аз наистина не бих казала, че това са снимки на един и същи човек, ако не знаех! Огромна разлика в излъчването. И преди и след корекцията си ми еднакво симпатична, но мисля, че самооценката на второто момиче вече е на мястото си. Чувствам се много вдъхновена / може би заради снимките/ и защото знам, че ти е първа операция. Дай Боже на всички ни такъв резултат! |
Дано всички а получите мечтаните нослета! Аз това обеснявам тука наляво и надясно - моя нос по рождение е къс и малък, но вследствие на едно жестоко падане го счупих, родителите ми не ме заведоха на доктор и ето го резултата. Та в моите собствени предтави за себе си винаги съм си се предтавяла с къс малък нос и после като ме застигне реалността със снимките настъпваше страшно разочарование за мен.
Сега ми дойде и самочувствието, вече не изтръпвам като се снимам :) в анфас засега разликата е малка, но полупрофилите и профилите ми са коренно променени. Ако някой има въпроси за др Дилбер или за Истанбул с радост ще помагам. Аз ще хоя чак септември за преглед. |
Много добри резултати Ели, браво на Дилбер
|
Имам един off topic въпрос , като ходите в Истанбул от къде си пазарувате дрехи , че и аз мисля да ходя на там и мисля да съгласувам полезното с приятното :)
|
Цитирай:
Цитирай:
|
Цитирай:
На етикетите ще видите две цени - със и без ДДС. Когато плащаш в момента на покупка с кеш или карта, не плащаш ДДС и нещата идват двойно по-евтини от тука ;) |
Цитирай:
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 23:55. |