Цитирай:
|
Цитирай:
|
Цитирай:
|
zara_6666, оперирах се при Емил Георгиев. Не съм доволна от резултата, целият ми нос клони на една страна, ноздрите ми са различни. Формата също не ми харесва, върхът е прекалено вирнат и щръкнал. Не знам дали го обясних добре, но дано придобиеш някаква представа. А относно операцията, наясно съм, че трябва да изчакам, октомври месец ще отида на консултации и след това ще си запазя дата за операция.
|
Цитирай:
|
Цитирай:
|
Здравейте! Вчера ми беше операцията при Дилбер. Мина много леко, чувствам се отлично, без болки, дишам си нормално през носа, от упойката нямаше проблеми. Обаче хора изглеждам все по брутално, започнах яко да се подувам и да посинявам. Доктора каза, че носа е станал много хубав, в момента нищо не мога да разбера, моля се само да ми хареса и да ми отива
|
Цитирай:
Всичко ще е наред. Нормално е да се подуваш. Почти на всички се случва и зависи от това какво точно са ти правили и чувствителност на кожата. Успокой се. Ако все пак това много те притеснява- говори с доктора. Но според мен на този етап това е нормално. Трябва търпение ;) Късмет ти пожелавам. Дано резултата да е по-хубав от колкото си си мечтала :) |
Цитирай:
Здравей Rabiosa, знаеш ли колко струва първа операция при д-р Илхан? |
angelina-g, слагаш ли лед както трябва?
В коя клиника те оперира докторът? |
Цитирай:
|
Благодаря ти Валя.
Мечта, оперираха ме в Етика. Лед слагах само в деня на операцията. |
Подуването е нормално.. няма да се притесняваш.
Аз като се видях вечерта след операцията се изпотих на секундата след като се видях - бях като топка. :D |
Цитирай:
|
Senite zavisyat mnogo spored zavisi kakvo ste vi se pravi
|
Здравейте на всички! До сега само ви четях, но сега и аз бих могла да помогна на някой с инфо- на 12ти ми беше операцията при Дилбер. В петък ще ми маха тампоните.
Чувствам се сравнително добре- не съм имала проблеми с упойката, нямам болки, но доста съм се подула, а и не мога да дишам, но се преживява ;) Ще показвам снимки по нататък, че сега съм като пандичка. Айшето е страхотна- много ми помогна! Благодаря ти, Айше! :) |
Честито!
Дано останеш доволна..докторът е супер :) |
Здравейте , мили съфорумци ! Благодаря на всички които споделят личното си впечатление и личния си опит ! Вие помагате мнооогооо!Прочетох различни теми (свързани с ринопластика ), събрах много информация и стигнах до извода , че ринопластика в България ............. ами не е добра идея за съжаление :-( . Много се зарадвах като намерих тази тема ,благодаря на titi1 че ми каза за нея !Резултатите които видях от работата на др. Дилбер , др. Илхан както и на др. Авшар са направо магически съвършени , нямам думи за да опиша колко красиви нослета са направили! Аз съм на 24г и това ще е първата ми ринопластика ( надявам се и последната ) при мен "проблема" е във върха на носа ми :-( много е увиснал , естествено за да е пълен цирка си имам и гърбица . Много харесах върховете които прави др . Дилбер , както и от това което вие написахте за него останах с впечатление , че е голям специалист и много мил и добър човек! За това съм се ориентирала към него , но имам още въпроси към момичетата които са се оперирали при него . Моля Ви когато имате минута време споделете ми как се справихте с цялото организиране на пътуването ,престоя и как разговаряхте с доктора и персонала ? Аз нямам познати които да говорят турски език и да ми помогнат с превода.Смятам да пътувам с автобус от София до Истанбул ( заедно с най- добрата ми приятелка) Само задграничен ( червен паспорт ) и лична карта ли са нужни за да мина границата , до колкото намерих инфо. виза за Турция не е необходима или греша?Също ме вълнува Вие как платихте ? Страхувам се да нося голяма сума в брои , възможно ли е да се плати по банков път на др. Дилбер? Ако някой е използвал услугите на някоя турска банка били споделил/а могат ли чужденци ( тоест аз ) да си открия сметка и да си преведа пари от българска банка и до какви суми могат чужденци да внасят или изтеглят без да са необходими допълнителни документи? (за Б-я знам , че за суми над 10 000лв е необходим документ за произхода на парите за чужденци ) Извинявайте , че стана толкова дълъг поста ми , но в главата ми е кълбо от въпроси и вълнение ;-) Много ви благодаря за отделеното време!
|
Цитирай:
|
Цитирай:
|
Споделяйте информацията и тук. Може да е полезна и за други, иначе се получава едно безкрайно питане на едни и същи неща.
|
Цитирай:
|
Благодаря :) Аз вече се прибрах в БГ, но още съм с конците, а и с червена очна линия и разноцветни сенки под очите, та ще ви спестя снимки за сега ;)
Искам да попитам вече оперираните - кога мога да мокря нослето и най-вече да изпълня съкровеното си желание да се издухам ☺ |
На мен докторът ми каза, че мога да го мокря още след свалянето на лонгентата - т.е. както е с лепенки. Трябва да е с хладка вода.
Аз лично поне 3-4 седмици се мих със студена.... :smile: Духането не помня кога го почнах, но като ми махна тампоните бях толкова отпушен както никога. Иначе като пръскаш със солен разтвор те сополите изтичат... Все пак ако толкова искаш да се духаш просто запуши едната ноздра и духни, аз така правех първите седмици. |
Здравейте на всички!
При мен минаха 2 месеца от операцията при Дилбер.Вече мога да кажа ,че съм много доволна от резултата,нослето става перфектно,отоците спаднаха доста и се харесвам. За дишането да не говорим,супер съм! Ако някой иска да пита нещо,или снимки,на среща съм,понеже тук не знам как да кача снимки... |
Цитирай:
|
Цитирай:
Снимки могат да се качват докато пишеш отговор. Горе има Шрифтове, Размер...там на кламерчето цъкаш и прикачаш. :p |
4Прикачено(и)
Благодаря,Мартин!
Мисля ,че се справих. Снимките са отпреди 3 седмици,т.е 40дена след операцията .Сега в момента дори е още по-спаднал,особено върха... Последната снимка е носът,който ми сътвори Емилчо Георгиев.. Не знам,но аз съм безкрайно благодарна на Дилбер за това,което направи за мен,златен човек е! |
Цитирай:
|
Много си красива, супер се е получило. Имаш ли снимки от преди?
|
Цитирай:
Браво на Дилбер, браво и на твоите мама и тати, че са сътворили такава красота :2043: Благодаря и на Бог, че съм се родил в България, страната с най-красивите жени на света :angel: |
Благодаря ви!
Lucky89, последната снимка е от преди,там се вижда колко е крив и дълъг носа. Някой питаше за издухването... аз започнах май на 2рата седмица след операцията.Хич не можех да се сдържа.И сега,след 2месеца,все още ми се образуват разни кори вътре и трябва силно да се издухам ,за да излязат.. Другия месец съм на консултация при Дилбер,дано всичко е наред... |
Wow... супер е станало :)
Моят май не е станал така добре, а вече минаха 2 месеца... Още не съм ходил на контролен, но мисля след 2-3 седмици да отида, да видим какво ще каже доктора. Иначе съм доволен, де, но има 1-2 неща, които можеха да се получат по-добре. :D |
Nose страхотна си :) получило се е идеално, по-добро няма на къде ;)
|
Nose, много добре се е получило- изглеждаш страхотно! Винаги съм си мислила, че изправяне на крив нос е много трудно и дори почти невъзможно :( Но твоя резултат е страхотен (дава ми надежда, че някой ден и аз бих могла да имам нормален нос).
Понеже Rabi някъде назад в темата беше казала, че цените при турските хирурзи са се променили, би ли казала колко ти струваше операцията при Дилбер? |
Възможно е да има разлика в цената в зависимост сложноста на операцията (не съм сигурна), но моята беше 3 300 евро (оперирах се преди 2 сед при Дилбер).
А бихте ли споделили за масажите след рино - правили ли сте? Все още ми е доста чувствителен и някак си ми е противоестествено сама да си причинявам болка :) |
Е,и аз имам малки забележки,но като за ревизия съм повече от доволна,като знам какво беше....
А цените са много относително нещо.Обикновено докторът си преценя според това,което има да се прави.При мен имаше доооста ремонт и отвън,и отвътре... |
Zdraveite,cheta foruma ot okolo godina .Prosto iskah da popitam ima li nqkoq programa ,s koqto moje da se napravi priblizitelen primer kak shte izglejda nosa sled operaciqta.
Izvinqvam se za latinicata,no laptopa mi e ot vchera,predishniq izgorq,sega shte instaliram kirilica. Otnovo se izvinqvam |
Ако искаш мога да ти помогна с фотошопа, пиши ми на ЛС !
|
Хайде и аз в отбора на нослетата на д-р Дилбер!
Опериреха ме вчера. Щом се върна в България ще пиша подробен пост. |
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 12:10. |