rimi, много се радвам на резултата при теб, защото това, което си написала потвърждава и моето усещане, че с окончателната лична оценка не трябва да се бърза.
Когато ти и другите момичета пишехте, аз четях и всяка споделена дума ми беше ценна. После се осмелих да планирам, с всички трудности и рискове, най-малкото защото до тогава не бях стъпвала в Истанбул. Сега съм абсолютно доволна от това, което предприех и продължавам да пиша, защото се радвам, когато и други се чувстват така. Допускам, че в България също има успешни операции, но на този етап хирурзите в Турция са в пъти по-добри |
3Прикачено(и)
|
Май нищо не направих какви са тези малки снимки които качих моля да ме извините ще опитам пак
|
3Прикачено(и)
На скоро като си преглеждах и подреждах снимките и нали имам една твоя, където ти правих една снимка и се сетих за теб и си мислих, дали някога ще се появиш отново и да споделиш как са нещата при теб, защото случая ти е интересен доста.
На тези снимки обаче не можах да те позная така гримирана и с прическа, изглеждаш страхотно :razz: Надявам се всичко да е добре при теб и в семейството, този нос доста го изстрада, но помни едно, винаги когато ти е тежко за такива неща се сещай за децата си и какво щастие са те ! Снимките ти са завъртени, но аз ги изправих ! Това е защото не държиш хоризонтално апарата или телефона и те после стават така и като се изправят па са по тесни ! |
Пуфпаф много се радвам че все още си във форума има голяма полза от тебе тук.Много успокояващо действаш търсиш информация непрекъснато и успяваш да дадеш кураж поне на мен ми действаше така преди година.Много ти благодаря за корекцията на снимките ще се опитам да кача и по добри
|
А относно грима напоследък много се старая защото покрай близнаците малко се бях поизоставила и голяма попара щях да сърбам с моя мъж.
|
Рими, имаш и моите адмирации, изглеждаш превъзходно!
|
Проблема с лекото хлътване което се получи Авшар го оправи и до ден днешен всичко е ок оказа се че там кожата ми е изтъняла много заради това че си ходих цяла година с огромна дупка на носа и кожата не се е опирала в нищо освен в хилуроновата с която Енчев непрекъснато пълнеше носа ми.Единствено белега който е скъп спомен от гадния Енчев си остана но сега почти не се забелязва дори с фондютен стои супер.Авшар ми предложи да отида пак да го запълни с мастна тъкан и гарантира че ще стане идеално гладък и аз напълно му вярвам но не мога да намеря време но и това ще направя скоро надявам се.
|
Благодаря ти Тити
|
Много ми липсвате всички така се бях сраснала с този форум но сега пак ще ви чета и ще влизам от време навреме.Много се радвам че толкова много момичета са избрали Турция и не им се налага да минат през ада на тези които сме избрали родното.
|
Цитирай:
|
Цитирай:
Все пак намирам време да правя фотошопи на момичетата ако ме потърсят, ако и хирурзите ги правеха така както аз на фотошопа, всички щяха да са много щастливи, но тези корекции са си най-сложните от естетичните и не винаги всичко се получава перфектно, дори при най-добрите ! |
Da to4no taka fotosopa e nesto razli4n
|
Zdr na vsi4ki po4nahme da rabotim s edin strahoten ekip ot plasti4ni hirurzi pravim vsyakakvi vidove operasiii s mn dobri rezultati ako imate viprosi moje da se obirnete kim mwn 00905312487950 ai6erasimova@abv.bg ayshe rasimova fecbook
|
Здравейте. След няколко дни заминавам за Турция. Ще отида на преглед при Илхан и Дилбер, но ми се искаше да чуя и още едно професионално мнение. Та въпросът ми е някой от вас чувал ли е за A. Göksel и запознат ли е с работата му?
|
Пуф паф много се радвам за теб да не те мислим щастлив си А относно липофилинга резултата ще е завинаги дори ми каза че ще ми инжектира и малко под очите страхотно се получава видях го с очите си много естествено и си като 20 годишно момиченце
|
3Прикачено(и)
Здравейте,
Седем месеца след операцията ми при Дилбер смея да твърдя, че съм доволен. Имам малко забележки, но като правих колажа на фона на предишните снимки съм си направо песен :) На снимките не се вижда, но това са моите забележки: леко вдлъбнато от дясно на носа, миниатюрна гърбичка и леко "скокче" преди върха на носа, което се вижда в профил. Има още да се дооформя и да спада (горе педполагам, че ще слегне още широчината), но положението изглежда добре поне според мен. Благодаря на целия форум, както и на Ели, Айше и Зюлейха за помощта, тъй като без тях нямаше да се реша на тази стъпка в Турция, а може би щях да отида при Асенов. Който между другото също държи едно много високо ниво и е супер алтернатива за хора, които искат да минат с по-малко пари. Поздрави. |
Цитирай:
|
Zdr za pomost moje da mi se obadite gotova sim da pomagam po vsyako otnosenie i moje po fecbook da mipisete
|
Благодаря за хубавото мнение.
При теб до колкото съм видял пак се е получило добре, но не съм видял снимка от преди. Малко ме е срам, но не съм говорил доктора след операцията. Така и не успях да намеря време да отида до Истанбул за преглед. Имам си кусури, но като гледам преди и след не мисля че може да желая повече... а според мен това вдлъбнато няма как да се оправи, освен ако не се вкара нещо вътре в носа (но не знам дали е възможно това честно казано). Ако отида до месец-два ще питам, но не знам дали ще се вдигна. Доволен съм като цяло. |
Цитирай:
|
Martin_N , като за мъж е много повече от добре. Ако ти промени размера, изтъни и т.н. , ще стане някакъв феминизиран нос и няма да съответства на пола ти.
Така го виждам аз. |
Chocolate9 как мина консултацията при Илхан и Дилбер
|
2Прикачено(и)
CHUMKUTE HA MOU лPUATEлU UCKAM C BAC gA CпOGENля пPEgu U CлEg OпEPAцUл
HA HUPYPгY OP.DR. MUHAMMET DİLBER KOUTO PAбOTU MHOгO BHUMATEлHO C KлUEHTUTE CU OM 10 rOgUHU |
2Прикачено(и)
HA HUPYPгY OP.DR. MUHAMMET DİLBER KOUTO PAбOTU MHOгO BHUMATEлHO C KлUEHTUTE CU OM 10 rOgUHU |
2Прикачено(и)
HA HUPYPгY OP.DR. MUHAMMET DİLBER KOUTO PAбOTU MHOгO BHUMATEлHO C KлUEHTUTE CU OM 10 rOgUHU операция преразглеждане |
Бих искала да споделя с вас снимките на мои приятели, преди и след операция при д-р Дилбер, който работи много внимателно с клиентите си повече от 10 години.
Ако искате да се свържете с д-р Дилбер, можете да го направите и чрез мен. Тел: 05382755152 Прегледът и преводът са безплатни. |
Цитирай:
|
surita 79 какво е станало, отказал ли ти е д-ра корекция на нещо, което не харесваш? :neutral:
|
Цитирай:
|
surita 79, организирай още един контролен преглед.
Дилбер е човек, който държи на името си и няма да остави нещата така. За мен свързването с него винаги е било трудно и ако "скатава" означава, че не ти отговаря на писмо, опитай чрез човек. Не губи надежда и не прибързвай с негативните оценки. Понякога нещата не са каквито ни се струват. |
Цитирай:
|
Сурита, след около два часа виж на лични, че съм в движение и не мога да пиша.
|
Ako imate nyakikvi viprosi moje da mi se obadite ili po fec book da mi pisete bih pomognala po vsako otnoseniye kogato jelaete povsyako vreme moje da se svirjete s men 0905312487950 ayshe rasimova ai6erasimova@abv.bg
|
Здравейте и от мен. Съжалявам за забавянето, но известно време нямах възможност да пиша. Относно прегледите ми при Дилбер и Илхан, и двата минаха много добре, обнадеждиха ме доста, че проблемът ми не е непоправим. И аз като вас бях много впечатлена от отношението на д-р Дилбер, много мил и добър човек. Но в крайна сметка се спрях на Илхан, повече ни съвпаднаха вижданията относно това как искам да изглежда носът ми, а и имах усещането, че наистина той е по-опитен в ревизиите. Надявам се всичко да бъде наред този път и разбира се ще ви държа в течение след операцията.
|
Пожелавам ти всичко да мине успешно и резултатът да е страхотен:2043:
|
Оо, реши ли се на ревизия?
Успех ти желая! Дано дадените пари си заслужават.... |
Dano da zaslujava mn vnimavayte pri kogo kakvo pravite tova e nesto vajno zdrave i mn pari ako imate nujda ot siveti asim tuka povsyakovreme moje da pitate
|
Здравейте!
Някой чувал ли е, има ли мнение за Prof. Dr. Tamer KOLDAŞ ? Работи в Şişli Florence Nightingale Hospital. |
Poznavam pove4eto hirurzi v istanbul i znam kak rabotyat tozi doktor kak raboti neznam
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 12:20. |