Цитирай:
|
Цитирай:
|
Цитирай:
|
Здравейте отново на всички. Ако някой има въпроси относно операции и консултации при д-р Илхан, нека ми пише във вайбър на 0877909255 или на лично съобщение в българската му фейсбук страница: https://www.facebook.com/%D0%94-%D1%...8620229968209/
|
Цитирай:
|
Цитирай:
Здравеи,аз сам се насочил кам Турця но не знам на кои да се доверя за ревизията.Вие ако сте правили втора ревизия И е успешна надявам се, при кои хирург? |
Цитирай:
В Турця да ама при кои точно,мисля че моята ревизя е доста слойна не е за всеки д-р в Турця трябва ми конкретно име на хирург които е правил присадки на кост.Турся наи добрия искам този кошмар да приклиочи вече парите не са от значение ако мойете да помогнете с имена? благодаря |
Цитирай:
|
Може ли тези, които са били при Зюлейха да кажат колко сте давали, за да ви превежда на консултациите и след тях? И при нея там може ли да си готви човек?
А тук във форума някой прави ли фотошоп? |
chikitaa, най-добре се свържи със Зюлейха. Има вайбър. Иначе е с газов котлон и да, ако искаш и можеш, не е проблем да си стотвиш.
|
Re
Maria-Maria свържи се с мен искам да те разпитам на лично
|
Здравейте, каква е цената при Дилбер за първа ринопластика и колко време се чака за операция?
|
Здравей, Andrew 93! Изключени са ти личните съобщения, остави ми някакъв e-mail или друго..
|
Имам час при Илхан за декември.Колкото повече минава време,толкова повече се страхувам.Притеснява ме болничния престой и това че няма да се разбирам с мед. персонала.Имам въпрос към оперираните-слага ли се катетър?Болезнено ли е?
Звуча като лигла,знам но имам страхотна фобия от болници! |
Здравейте на всички.Консултацията с доктор Дилбер ще бъде на 9 ти октомври.Поради многото ангажименти на лекаря , се отложи за тази дата.Моля всички записани да ми се обадят или да ми пишат, на тел 0896629990 за потвърждаване на часа.Също така и всички който искат да си вземат час ,нека ми пищат защото половината от часовете вече са раздадени.
|
impossible is 0 , нормално е да те хваща страх , все пак е операция . Болничният престой е кратък , само една нощ . При мен персоналът не говореше никакви чужди езици , но успявахме да се разберем , с жестове , с преводачи / google и т.н. / . Катетър не се слага , болки няма , или поне не
големи , дават ти и обезболяващи / които аз почти не съм пил / . Най-кофти от цялата операция са отоците , т.е. дискомфорта , който те предизвикват , както и спането под ъгъл . Ай , няма се пУашиш "копеУе" . :))) anich4ka , как е ха/л/вата в Истанбул , как вървят консултациите ? :) |
Цитирай:
|
Първите 5-7 дни се спи облегнат на високи възглавници , общо взето си сгънат под 45 градуса .
Ето схема - \__ . :) |
Арника
Здравейте :)
Някой използвал ли е Арника след операцията за по-бързо възстановяване от отоците и с каква потенция? Четох в разни чужди форуми че лекарите едва ли не задължително предписват Арника Монтана за следоперативния период, но никъде не споменават колко „СН” е. Ако има друго лекарство, което помага за по-бързото възстановяване и сте довполни от него ще е полезно да споделите :) |
Актуална информация за доктор Дилбер и за връзка с мен също може да посещавате и Българската фейсбук страница
Ринопластика Op. Dr. Muhammet Dilber https://www.facebook.com/%D0%A0%D0%B...10087/?fref=ts |
Здравейте, бях ви писала за моя по-сложен случай, и мислех да се оперирам или при Илхан или при Дилбер но тъй като с тях кореспонденцията мис е оказа по-сложна, мисля да избера от други двама, който се заинтересуваха повече от моя случай. Някой има ли повече информация за Nazim Cerkez, и за Onur Erol (освен че е оперирал залятата с киселина англичанка). И двамата ми се струват много добри специалисти, по автобиографиите им, но лични мнения не мога да намеря. Някой може ли да каже малко информация за такситата в Истанбул и сайт с евтини хотели там. Можете ли да ми кажете в кой район живее Зюлейха, за да проверя на картата дали е близо до някой от тях.
|
Тоя първия го изключи, ако си написала името му грешно де, защото трябва май да е с ş отзад не z. Знам че няма толкова много работа колкото останалите, лесно е да се уредиш на операция с него, защото няма толкова много желаещи. Което естествено не го прави лош хирург, не ме разбирай грешно, но трябва да има причина след толкова години практика да не е така известен. Не съм на 100 процента сигурен но в един от форумите мисля точно от него не бяха доволни. На теб ти предстои избор, препоръчвам ти да прочетеш всичко за него, едва ли е толкова много. Пиши тук ако съм бил прав, че съм над 80 процента сигурен.
|
Цитирай:
|
Здравейте, вчера беше моята операция при Дилбер. Всичко мина много добре, нямам болки, само малко синини и отоци. При Зюлейха съм. Страшно добър човек, ако не беше тя, не знам как щях да се оправя. Като майка ни е. Резултата ще е видим по натам. Желая успех на всички останали :)
|
Цитирай:
|
Цитирай:
|
Цитирай:
При теб какво стана? Срещна ли се с доктора? |
Цитирай:
|
[QUOTE=mitkui;809743]impossible is 0 , нормално е да те хваща страх , все пак е операция . Болничният престой е кратък , само една нощ . При мен персоналът не говореше никакви чужди езици , но успявахме да се разберем , с жестове , с преводачи / google и т.н. / . Катетър не се слага , болки няма , или поне не
големи , дават ти и обезболяващи / които аз почти не съм пил / . Най-кофти от цялата операция са отоците , т.е. дискомфорта , който те предизвикват , както и спането под ъгъл . Ай , няма се пУашиш "копеУе" . :))) Благодаря за куража!Нужен ми е! Благодаря на всички които пишат тук!Рядко се среща такава добронамерена среда. |
Цитирай:
удавиш в собствен "сос" . Имам предвид , че първите дни тече кръв и т.н. , освен това всяка друга позиция ще я усещаш с носа си . Не е чак толкова страшно , просто се схващаш , аз успях да поледна изпънат на 6-7 ден . |
Цитирай:
|
Цитирай:
|
Здравейте!
Моята операция мина във вторник и днес ми е 5-ти ден. Малко остана от по-сериозните отоци-сега имам малко бузки :) все още съм с тръбички в нослето,но през тях може да си поемаш въздух,носът ти не е напълно запушен. Най-неприятното е това със стойката под ъгъл-заболява те целият гръб :D Настрани просто няма как да се спи, за това съм категорична. Аз чакам скоро да ми махнат разните лепенки и тръбички за да видя мялко от малко какво се е получило. |
Ай честито . :) И на мен отоците ми слязоха в бузите и приличах на кученце . :)
Доволна ли си от резултата , от болницата , от доктор Илхан ? Колко часа продължи твоята операция ? |
Цитирай:
|
Цитирай:
Резултатът още не съм го видяла... лонгетата още си я нося, така че се надявам да не се разочаровам. Иначе и двата пъти чаках по 5 часа-страшна лудница беше. Докторът се оправда с това, че точно тази седмица има пациенти от няколко държави... Аз обаче си мисля,че перманентно е така-пълно с чакащи. Операцията ми беше 3 часа. В болницата повечето персонал не говореше английски,но се разбирахме :))) Постоянно идваха да ме проверяват след операцията и докторът дойде вечерта и сутринта. Една идея в повече ми е бързането при някои от консултациите, но се надявам да се харесам :D Ти как се чувстваш вече и колко си доволен? |
Цитирай:
Да, първите дни аз лично бих казала,че можеш да вдишваш,по-трудно е да издишаш. Първият ми спомен при излизане от операционната,след като ме събудиха е как дишам супер спокойно през носа (а аз преди това трудно го правех) и чак се панирах дали не трябва да го щетя :D |
Цитирай:
|
Здравейте на всички, вчера се завърнах от Турция. Операцията ми беше на 11ти. при Емре Илхан. Операцията трая около 3 ч. Първите операции са по обяд, вторите следобяд. След операцията доктора дойде да ме види, както и на следващия ден преди да ме изпишат. Пренощувах в болницата, после имах една контрола за почистване на съсирена кръв от ноздрите на 4я ден, на следващата контрола на 7я ден доктора ми свали тръбичките и пластира, както и няколко конци,почисти носа външно и вътрешно и го облепи с лепенки. Следваше още една контрола на 9я ден , на която свали лепенките и останалите конци, почисти и пак го облепи. Та сега съм си вкъщи с лепенките, които ще сваля в петък. Спи се с вдигната глава на 2, 3 възглавници. След операцията дишах прекрасно цялата нощ през носа, въпреки тръбичките, но после почна да ми се позапушва носа и накрая преди да ги махне поне 2 вечери дишах през устата. Е, малко въздух е минавал и през носа, но основното беше през устата. На 10я ден се прибрах в България. Резултата, доколкото мога да видя, ми харесва много.
Най -трудното са отоците и храненето после. Но минава. |
Цитирай:
Интересно , доста дълга операция ще да е била твоята . Тези 3 часа от влизането в операционната ли ги броиш ? Чистото оперативно време , което пише на епикризата при мен е 1ч . и 50 мин . Иначе аз влязох в 17:30 и излязох в 20 : 30 от упойката . Айде пиши , като ти махнат тръбичките и пластмасата . Направо пусни снимка ;) |
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 19:07. |