Цитирай:
Това не отменя тъпотията да се хвалим, че четем някоя книга като се изписва заглавието по оригинал. Все едно да се хваля, че сега чета "Smoker" на Greg Rucka :2055: |
Да, Мауз, намерих я и пуснах линка към нея в последния си пост. Никога не бях чувала за нея. Публикували са и един откъс, сигурна съм, че си струва да се прочете, както винаги, прекрасен стил.
Една негова книга, която горещо препоръчвам, е "Празни мисли на един празен човек". Стилът е различен, не е роман за разсейване, а по-скоро есета върху различни теми, но иронията му прозира във всяко изречение. Какъв невероятен автор е това!... :girl_in_love: |
Последната книга, която прочетох е "То" на Стивън Кинг. Вярно, обемна е, но като те грабне и не можеш да я оставиш.
А колкото до книгите на Джером - "Трима души в една лодка (без да става дума за кучето)" и "Празни мисли на един празен човек" ми направиха много приятно впечатление. Каня се да прочета и "Трима на бумел", но ще си чака реда :D |
Насън и наяве -Сидни Шелдън
|
Продължавам със следващата книга на Грег Рука "Самоотбрана". Добре пише, но е малко муден. Не е Матю Райли с неговите супер, спиращи дъха екшъни, но като няма друго по пазара...
|
Матю Райли - "Експлозивно".
|
:bravo: :1203: радвам се, че и други го четат. Той има 6-7 книги и всичките са ... експлузивни :reading:
|
Сега си търса "Цушима" на Франк Тайс
|
В момента чета "Съпругът" на Дийн Кунц.
Харесах си подписът от един негов цитат, който профилът ми не пожела да приеме изцяло, жалко... Кунц е доста противоречив автор. Не мога да кажа, че харесвам всичките му книги, но повечето си заслужават, дори да не ги харесате. |
Последната беше "Връзки в Ел Ей"
автор: Джаки Колинс...цели 400 страници :reading: |
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 07:55. |