Цитирай:
Това не отменя тъпотията да се хвалим, че четем някоя книга като се изписва заглавието по оригинал. Все едно да се хваля, че сега чета "Smoker" на Greg Rucka :2055: |
Да, Мауз, намерих я и пуснах линка към нея в последния си пост. Никога не бях чувала за нея. Публикували са и един откъс, сигурна съм, че си струва да се прочете, както винаги, прекрасен стил.
Една негова книга, която горещо препоръчвам, е "Празни мисли на един празен човек". Стилът е различен, не е роман за разсейване, а по-скоро есета върху различни теми, но иронията му прозира във всяко изречение. Какъв невероятен автор е това!... :girl_in_love: |
Последната книга, която прочетох е "То" на Стивън Кинг. Вярно, обемна е, но като те грабне и не можеш да я оставиш.
А колкото до книгите на Джером - "Трима души в една лодка (без да става дума за кучето)" и "Празни мисли на един празен човек" ми направиха много приятно впечатление. Каня се да прочета и "Трима на бумел", но ще си чака реда :D |
Насън и наяве -Сидни Шелдън
|
Продължавам със следващата книга на Грег Рука "Самоотбрана". Добре пише, но е малко муден. Не е Матю Райли с неговите супер, спиращи дъха екшъни, но като няма друго по пазара...
|
Матю Райли - "Експлозивно".
|
:bravo: :1203: радвам се, че и други го четат. Той има 6-7 книги и всичките са ... експлузивни :reading:
|
Сега си търса "Цушима" на Франк Тайс
|
В момента чета "Съпругът" на Дийн Кунц.
Харесах си подписът от един негов цитат, който профилът ми не пожела да приеме изцяло, жалко... Кунц е доста противоречив автор. Не мога да кажа, че харесвам всичките му книги, но повечето си заслужават, дори да не ги харесате. |
Последната беше "Връзки в Ел Ей"
автор: Джаки Колинс...цели 400 страници :reading: |
Препрочитам "Монетата" на Джеймс Туайнинг :cry:
|
Последната беше наказателно-процесуалния кодекс. :2023: да ме пита и мен човек защо чак толкоз искам да узнам българските закони в подробности, напоследък главно такива 'книжки' чета. И много други - постоянно чета някаква литература. Иска ли човек наистина - макар и малко, време се намира.
|
И аз съм изръфала ГПК, но то е защото ми трябва в работата + ЗЗП ама това не е за разтуха. Друго си е на топличко и с :reading: в ръка :lol:
|
Писма до Клаудия - Хорхе Букай
|
Нови /за мен/ книги на Чейс - "Не всичко е пари" - :reading: :candy:
|
http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid=32915
Всичките книги на Нора Робъртс са страхотни.Таз и последната в момента я довършвам. |
НЕ ПУША ВЕЧЕ - Алън Кар.
Все още я чета...да видим ко шИ сЪ случи с пафкането :1231: |
тази и мъж ми я чете в момента, за втори път при това :lol: Каза, че първият път е помогнала :lol:
|
Цитирай:
|
Цитирай:
|
КАК ДА ОТКАЖА ЦИГАРИТЕ
Джилиан Райли :lol: пише че ако първия прочит не ме мотивира да я чета един път в седмицата или едни път в месеца, докато не се реша :lol: |
Буда и любовта - Лама Оле Нидал
|
"Мъжете ,които мразеха жените"
|
"Здрач",утре почвам "Новолуние"
|
последната книга от поредицата "Здрач" :1252:
|
До скоро четох "Quo vadis", но наскоро я приключих и сега очаквам да излезе ето това, за да го подхвана :)
|
Последно прочетох няколко книги от поредицата за Хари Потър.
|
"Изгубеният символ" на Дан Браун, а в момента чета "5то авеню, No 1" на Кандис Бушнел.
|
Цитирай:
|
:cool:ГО РИН НО ШО\ръкописът на петте пръстена\
предишната-Махабхарата рамаяна. по предишната-Сбогом моя красавице |
Увлечението - Сандра Браун
Хубава е :1231: |
"Войнът на светлината" на Паулу Коелю- за пореден път се уверявам, че това вече НЕ е моят автор. Като тийнейджърка се възхищавах на книгите му, сега ме дразнят :? След малко започвам "Малкият принц" :)
|
Сега чета "Сага за клана Отори" от Лиан Хърн. Супер е.
Ако сте чели "Шогун" и ви е харесала, това е нещо от този сорт, само че по-хубава и по-динамична. Мммм :reading: |
:cool: Домо аригатоо,Мауз сама ичи бан щаслив човек,благодаря за това заглавие.
|
Господарю Раптор :bowdowl:
|
:cool: Усещам че днес силата ще е с теб Мауз
|
Опасни мъже -Даниел Стийл
|
Белинда Джоунс - Любовна Академия
Завърши хубаво :) |
"Колко е важно да бъдеш омъжена".... :girl_haha:
|
Цитирай: