1Прикачено(и)
И в профил пускам, не ми ги прикача в едно съобщение двете.. Аз се приемам напълно нормално, доволна съм, не съм в еуфория, защото знам, че това не е крайния резултат, но съм щастлива от това, което виждам и съм сигурна, че носа ще стане супер :)
|
Цитирай:
Русичка, със сини очи и много хубава? |
Ели, шзглежда много добре! Връхчето много ще спада - моето беше два пъти колкото твоето! Но ще стане перфектен - личи си от сега! Браво на Дилбер! :)
|
Да, това е Айше, на мен ми се стори като ангел и очите и много ме впечатлиха. Тя като се представи в операционната я питах дали тя е писала във форума, и като каза да, и казах да влезе пак, че има много питащи за операции и за др. Дилбер. Той ръкмо беше влязъл в операционната и Айше му преведе това и доктора започна да се смее - това е последното, което помня :)
|
Много добре ми се струва формата Ели, не знам как ти е бил преди, но този ще стане много хубав, дано да нямаш никакви калцирания и такива !
Вие хубаво си пишете, но тези работи, където ги говорите за руси синеоки ангели и красоти, на мен нали знаете как ми действат разсейващо :mrgreen: Колко и да се правя на скала, винаги се пропуквам от такива красоти :1228: |
Ще помоля доктора за снимките от кабинета преди операцията, да видите лаква фрапантна разлика имам със сега :)
|
Аз пък не искам Дилбер да ми публикува снимките "преди"!!! Като ми ге показа на контролния, щях да почина! ;)
|
Цитирай:
|
Цитирай:
|
Eли много ми харесва това което виждам на снимките ще стане просто уникален а и като се има предвид че ти е и първа операция напълно е възможно да стане като онзи нос който беше качила по рано Гери кой те подреди предните два пъти и къде е проблема най вече
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 07:12. |