5Прикачено(и)
Аз засега пускам няколко снимки преди / след, да видите на този етап разликата, като ми прати доктора ясните снимки от кабинета му ще се снимам пак. Опитах се да докарам същите пози :naked:
Най-голямия ми проблем беше като се усмихна - тогава орловия ми нос ставаше ужасен! |
Аз виждам две различни жени, ако снимките са отделно няма да позная, че си ти и на двете - преди и след ! Просто перфектно се е получило и то дори и без да спада носа. Има за какво да се радваш, а сега виждам на 3та снимка колко добре ти е повдигнал носа и как добре ти е намалил ноздрите, просто перфектна работа, този хирург си го бива ей !
|
Благодаря Пуфпаф, той върха ще пада още надолу и ще стане прав, но дори и така се харесвам :) Днес колегите ми ахнаха като дойдох на работа. Направо цялото ми изражение се е променило.
|
Ели, когато разгледах снимките, щях да пиша, после видях, че Пуфпаф вече е писал - две различни жени.
Аз наистина не бих казала, че това са снимки на един и същи човек, ако не знаех! Огромна разлика в излъчването. И преди и след корекцията си ми еднакво симпатична, но мисля, че самооценката на второто момиче вече е на мястото си. Чувствам се много вдъхновена / може би заради снимките/ и защото знам, че ти е първа операция. Дай Боже на всички ни такъв резултат! |
Дано всички а получите мечтаните нослета! Аз това обеснявам тука наляво и надясно - моя нос по рождение е къс и малък, но вследствие на едно жестоко падане го счупих, родителите ми не ме заведоха на доктор и ето го резултата. Та в моите собствени предтави за себе си винаги съм си се предтавяла с къс малък нос и после като ме застигне реалността със снимките настъпваше страшно разочарование за мен.
Сега ми дойде и самочувствието, вече не изтръпвам като се снимам :) в анфас засега разликата е малка, но полупрофилите и профилите ми са коренно променени. Ако някой има въпроси за др Дилбер или за Истанбул с радост ще помагам. Аз ще хоя чак септември за преглед. |
Много добри резултати Ели, браво на Дилбер
|
Имам един off topic въпрос , като ходите в Истанбул от къде си пазарувате дрехи , че и аз мисля да ходя на там и мисля да съгласувам полезното с приятното :)
|
Цитирай:
Цитирай:
|
Цитирай:
На етикетите ще видите две цени - със и без ДДС. Когато плащаш в момента на покупка с кеш или карта, не плащаш ДДС и нещата идват двойно по-евтини от тука ;) |
Цитирай:
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 14:49. |