Много ви благодаря на всички. С вас по лесно преживявам несполуките свързани с моя нос. Но да не прекалявам с търпението ви да ви занимавам само с мен.
|
Нелка ти как си как върви възстановяването на нослето става ли по хубаво Кога ще ходиш следващия път да дойда с теб при Дилбер
|
Цитирай:
|
3Прикачено(и)
Малко кофленски снимки! (личи си вкостяването, но още не съм решила дали да го пилна)
|
3Прикачено(и)
Ето така става, когато се снимате и държите телефона вертикално, снимките винаги ще излизат завъртени, но това може да се редактира на компа и след това записвате снимката и я качвате, само, че ще станат малко по тесни. Това клациране е онази малка кръгла подутина нали, ако е само това ми се вижда доста малко и дори трудно се забелязва.
То с тези магнетични очи, едва ли някой ще се загледа в носа ти ! Не ми харесва обаче качеството на снимките и то не, че е толкова лошо, но самото калциране е доста малко и трябва да е с по високо качество снимката, за да се види добре. То това сигурно ли е, че така ще си остане, Дилбер обаче ще ти каже откровено ако има риск и колко голям ще е от още една операция, на мен това ми се вижда доста дребен израстък, ама трябва ли много да се реже носа за да се махне това ? Въобще разбрали, дали това калциране или е кожен проблем, нали те беше пращал не дерматолог ? Ето ги, като се завъртят как изглеждат снимките ! ;) Виж сега, като ги завъртях и още по трудно се вижда тази издутинка ! |
Леле Нелка много си хубава. Аз обаче този път изобщо не можах да забележа издутинката много добре върви възстановяването ти. Кажи ми моля те как е поддържаш тази кожа ти си младичка де но все пак.
|
Гери ще стискаме палци но като гледам Нелка и Ели според мен няма да имаш грижи Дилбер ми е симпатичен без да го познавам човека лично просто си е майстор доктора и това е Ще чакаме снимки след това да не ни забравиш само
|
1Прикачено(и)
Ето и една снимка от мен. 2 1/2 месеца след операцията.
П.С На снимката се опитвам да целуна детето ми, моля да ме извините за странната поза. |
Дилянче,още по красиво е станало нослето по изваяно,страхотна извивчица... :cool_new:
|
Цитирай:
Пуф, мерси за корекцията. Въобще не знам как да ги изправя. :) Иначе са с лошо качество снимките, не съм ги правила за да снимам носът си, а защото ми беше скучно. В последствие се загледах как е излязал. Не съм на 100% щастлива, пак си е големичък... но е хиляди пъти по-добре от предишния. Ще накарам някой да ме снима в профил. Иначе в анфас е най-добре. Но в полупрофила, който съм пуснала се вижда най-добре калцирането. Диди, чудесна си! Носът е един от шедьоврите на Авшар! :) Нека не забравяме, че ревизията е съвсем друга ракия... На първични Авшар е много добър! |
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 16:46. |