Отговарям на въпроса ти - нужна е една консултация, на която те виждат за пръв път и още една преди операцията - за доуточнение. Според мен е много важно на тази консултация, непосредствено преди оп., да чуеш точно какво може и какво не, от това, което искаш. И въпреки че е много трудно, да си сигурна, че добре сте се разбрали. Казвам трудно, защото нито докторът може да си представи точно това, което ти очакваш и да коригира очакванията ти на момента, нито ти можеш да видиш бъдещия си нос през неговите очи.
Ако планираш консултация през лятото, може би картината ще е по-ясна и все пак, останала съм с впечатление, че никой не се наема за ревизия, ако не са минали поне 6 месеца от операцията. Не съм много сигурна обаче, бях го чела преди доста време. |
Благодаря ти, Мечта! Да, искам лятото, за да са поспаднали отоците (от което вече се ужасявам, защото ще стане по-зле). Иначе мисля, че трябва да си наложа да изчакам година за операция. Не знам как ще изтрая. За момента най-важно ми е да дишам!!! Мисля, че с много ниска летва ще отида този път, искам функциониращ нос без уникално видими несиметрии и без да личи от хеликоптер, че е пипан. Това е наистина, изобщо нямам претенции, какъвто направи такъв, само да отговаря на горните условия. Ринопластиката беше най-ужасната ми грешка и ще си взема поука определено. Носът ми дори не беше ужасен...сега бих дала всичко дори и оригиналния да ми направят :(
|
Zdr ako İmate viprosi moje da pitate ako Nesto va interesuva
|
Цитирай:
|
Цитирай:
Прочетох всички страници за 2 дни и вече малко се обърквам :2005: |
Цитирай:
|
Аз ще пътувам до Истанбул юни месец. Смятам да се видя с Илхан и Дилбер. Към вече миналите по този път- къде е най-удобно да се отседне? Някой по-сносен хотел знаете ли?
|
Zdr az moga da pomogna za vsi4ko namıram hoteli na po dostipni senin ivsi4ko drugo moje dase svirjete s men gotova sim da pomogna za vi4ko 00905312487950
|
Цитирай:
|
Цитирай:
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 06:17. |