Най-ниската цена доколкото съм чела във форума е на Дилбер,след това Илхан и Авшар.И според мен Дилбер е много добър избор,аз бих избрала него,но държа на ендоскопския /затворения/ метод на Авшар.Затова трябва да се бръкна повече.
|
И на мен ми харесват носовете на Дилбер и май само при него има опериран мъж в темата. В страницата на Илхан май няма мъжки резултати (или не съм забелязала, ако има), за Авшар не знам нищо. Не знам дали има значение за теб, но не е лошо да проучиш кой има най-голям опит с мъжките носове.
|
Илхан има опериран българин. Друг е въпросът, че оперираният не пише!
Цените на Илхан и Дилбер за първа са почти еднакви. |
Пропуснала съм го значи ;) А при Дилбер каква е цената за ревизия?
|
Да, ще трябва да разгледам мъжките операции, не мога да си вадя мнение от женските, но първите за съжаление (или не), са по-малко.
|
Поправям се, в страницата на Илхан във фейсбук има мъжки резултати, изглеждат много добре.
|
E да де, но там колко достоверни може да са резултатите, пък и човекът, който поддържа страницата предполагам, че качва най-успешните резулати.
|
Някой може ли да ми каже дали Дилбер прави фотошоп на това как ще изглежда носа по време на консултацията?
|
Цитирай:
|
Просто аз съм търсил грешно. Значи обикновена услуга за 30 дни е 40 лв, бързата (до 3 дни) 80лв, а експресната (до 8 часа) е 200 лв. :2035:
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 16:13. |