Ох, да, за едното ли да се притесняваш повече, за другото ли. Сега с това извънредно положение, дето го въведоха да не вземат да ограничат движението по точно тези места, по които ще се движим. А и вечерен час да не въведат, че на човек може да му се наложи спешно да иде някъде, я за лекраства, я за нещо друго, все пак операция ще се прави там. Щурче, мерси за пожеланията, успех и на теб!
Аничка, имаш мейл от мен. |
....
|
Цитирай:
Току що видях, че посланникът на Турция в България съветва да путуваме без притеснения и че няма да има никакви препядствия за българи: https://news.bg/bulgaria/patuvayte-s...k-gyokche.html gabura7, отговорила съм ти :) |
Цитирай:
По кое време на деня те изписаха от болницата? На следоперативните консултации трябваше ли пак да чакаш много? |
Час , два след като излезеш от операцията ти слагат маска с течаща студена вода .
С нея се стои по преценка на доктора , 2,3,4 часа . После за кратко си третирах отоците , ама май няма много смисъл . Изписват те , след като Илхан мине на визитация , обикновенно около обяд . По принцип на следоперативните консултации си с предимство пред другите чакащи , не съм чакал много , 2 -3 часа . :) Шегувам се . |
Привет
|
Aliona, моето положение е същото като при теб. От операцията ми при Асенов мина повече от година и дишането ми е като на 5-6 месец. Повече не се подобри. Илхан ми даде дата за ноември, точно година и половина след първата и живея с такава надежда, че ще дишам нормално. Дано нещата в Турция не се влошат.
|
Цитирай:
|
Aко ни спрат в Турция както носим и пари, как ще докажем къде отиваме? Напълно е възможно да ни арестуват там и как ще се оправяме?
|
Цитирай:
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 14:38. |