Цитирай:
|
Цитирай:
|
Здравейте!
Моята операция мина във вторник и днес ми е 5-ти ден. Малко остана от по-сериозните отоци-сега имам малко бузки :) все още съм с тръбички в нослето,но през тях може да си поемаш въздух,носът ти не е напълно запушен. Най-неприятното е това със стойката под ъгъл-заболява те целият гръб :D Настрани просто няма как да се спи, за това съм категорична. Аз чакам скоро да ми махнат разните лепенки и тръбички за да видя мялко от малко какво се е получило. |
Ай честито . :) И на мен отоците ми слязоха в бузите и приличах на кученце . :)
Доволна ли си от резултата , от болницата , от доктор Илхан ? Колко часа продължи твоята операция ? |
Цитирай:
|
Цитирай:
Резултатът още не съм го видяла... лонгетата още си я нося, така че се надявам да не се разочаровам. Иначе и двата пъти чаках по 5 часа-страшна лудница беше. Докторът се оправда с това, че точно тази седмица има пациенти от няколко държави... Аз обаче си мисля,че перманентно е така-пълно с чакащи. Операцията ми беше 3 часа. В болницата повечето персонал не говореше английски,но се разбирахме :))) Постоянно идваха да ме проверяват след операцията и докторът дойде вечерта и сутринта. Една идея в повече ми е бързането при някои от консултациите, но се надявам да се харесам :D Ти как се чувстваш вече и колко си доволен? |
Цитирай:
Да, първите дни аз лично бих казала,че можеш да вдишваш,по-трудно е да издишаш. Първият ми спомен при излизане от операционната,след като ме събудиха е как дишам супер спокойно през носа (а аз преди това трудно го правех) и чак се панирах дали не трябва да го щетя :D |
Цитирай:
|
Здравейте на всички, вчера се завърнах от Турция. Операцията ми беше на 11ти. при Емре Илхан. Операцията трая около 3 ч. Първите операции са по обяд, вторите следобяд. След операцията доктора дойде да ме види, както и на следващия ден преди да ме изпишат. Пренощувах в болницата, после имах една контрола за почистване на съсирена кръв от ноздрите на 4я ден, на следващата контрола на 7я ден доктора ми свали тръбичките и пластира, както и няколко конци,почисти носа външно и вътрешно и го облепи с лепенки. Следваше още една контрола на 9я ден , на която свали лепенките и останалите конци, почисти и пак го облепи. Та сега съм си вкъщи с лепенките, които ще сваля в петък. Спи се с вдигната глава на 2, 3 възглавници. След операцията дишах прекрасно цялата нощ през носа, въпреки тръбичките, но после почна да ми се позапушва носа и накрая преди да ги махне поне 2 вечери дишах през устата. Е, малко въздух е минавал и през носа, но основното беше през устата. На 10я ден се прибрах в България. Резултата, доколкото мога да видя, ми харесва много.
Най -трудното са отоците и храненето после. Но минава. |
Цитирай:
Интересно , доста дълга операция ще да е била твоята . Тези 3 часа от влизането в операционната ли ги броиш ? Чистото оперативно време , което пише на епикризата при мен е 1ч . и 50 мин . Иначе аз влязох в 17:30 и излязох в 20 : 30 от упойката . Айде пиши , като ти махнат тръбичките и пластмасата . Направо пусни снимка ;) |
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 13:31. |