Цитирай:
А за това кой от двамата, мисля че сама трябва да избереш :) Илхан знае английски |
Здравей!Пощата ми е mmsales09@abv.bg,но нямам ново писмо от теб там:( Попаднах на отрицателни коментари за Дилбер,а толкова бях убедена че той е моят човек, надявам се Илхан да направи скоро консултация в България...
|
Цитирай:
А къде си попаднала на отрицателни коментари за Дилбер ? :( |
Да,разбрах,че преди е нямало,това и много ме възпираше,тъй като не познавам никой турско говорящ...И сега много се зарадвах,когато разбрах че има такъв асистент.Всъщност цялата история започна така с консултацията ми-разбрах от българската страница за идването на Дилбер в София,в хотел Маринела. Запазих си час на посочен телефон,момичето се казваше мисля Десислава.Тя ме посрещна в хотела и ме заведе до стаята,където беше доктора и едно друго момиче,което говореше български,тя превеждаше какво той ми казва,както и мойте въпроси към него.Консултацията беше кратка и бърза,което честно да си призная не ми хареса,тъй като все пак си и платих за нея,а и пътувах от друг град специално за нея.Консултацията ми струваше 40лв.
|
Aliona,а ти при кой се оперира при Дилбер ли или не?Не ми дава да пиша лични съобщения,все още не знам от къде да го оправя този проблем.
|
Elia получих писмото ти и ти писах :) Момичета само да кажа,че сте невероятни и мога да стоя по цял ден да пиша с Вас,най-накрая някой ,който ме разбира...Аз дори не очаквах някой да ми отоговори,а вие сте толкова отзивчиви нямам думи,има и добри хора наистина!
|
@London пиши с фонетична кирилицата, защото тая боза е много дразнеща за четене, в нормален форум с модератор, щяха да ти изтрият мнението. Нямаш оправдание за писането, всеки има фонетична кирилица на компа си и не знам що ги правиш тея шльокавици.
Явно не знаеш нещо много важно за Илхан и нека всички да го запомнят - Илхан не обича да оперира мъже, той е абсолютен женкар и предпочита да оперира само жени и ако са и красиви още по-добре Не случайно е протекла така и консултацията, той има предостатъчно пациенти, графика му е фул и сигурно ще е доволен ако се откажеш и на твое място да запише някое момиче. Знам за едно момче българин, който е останал недоволен от операцията при него и то за първа операция. Въпреки, че един случай не е мерило, то това, че предпочита само момичета за пациенти е факт,. Може дори да видите колко е щастлив като позира за снимки с момичетата, които е оперирал, погледа му е доста похотлив :) Инак случая ти е от сложните, това е факт, присадките и ако е по-голяма си е сложна операгия, но те имат опит. И двамата с Дилбер са правили доста такива носове, но Илхан със сигурност ще е правил повече. Не знам какво точно е искал да ти инжектира и дали е трайно като присадката. Сигурно с времето ще измислят заместващи биологични материали и дори сега вече има такива, но в момента ги изпитват и след няколко години вече няма да има нужда да се взима материал от кост или хрущял. Ще опитам да намеря статията, която скоро четох. |
Цитирай:
Твоят случай в действителност е сложен, тъй като гърбът на носа ти е прекалено издълбан (както беше и при мен след операцията ми при Емил Георгиев) и ще се наложи присаждане на кост. Илхан ти предложи няколко варианта това да се случи: чрез вземане на материал от собственото ти ребро, закупуване на такъв от Германия или запълване чрез собствена мазнина. Предложи ти всички тях, защото ти спомена, че професията ти е фитнес инструктор, а тя е свързана с тежки физически натоварвания, вдигане на тежести и т.н. Следователно, ако ти се вземе материал от реброто, е възможно да не можеш повече да я практикуваш или поне за дълъг период от време. Освен това, искам да те поправя за друго нещо. Не е казвал, че си най-сложният му случай. Каза, че до сега не е имал пациент с подобна професия, на когото да се налага вземане на материал от реброто и не знае дали след такава интервенция отново ще можеш да я практикуваш. Затова и те посъветва да избереш по-лек за теб вариант. Смятам, че е по-правилно да ти каже истината и да те предупреди за всички възможни рискове, отколкото да ти създава напразни надежди и след това да си разочарован, както веднъж вече ти се е случило тук. От поста ти разбирам, че си си запазил дати за операция, както при Илхан, така и при Дилбер. Моля те в близко бъдеще да решиш при кого ще се оперираш и да ми кажеш, защото има доста желаещи за твоята дата. Благодаря предварително! |
Цитирай:
Аз отказах се да се оперирам при него,защото 4000 евро само за премахване на сраствания на меки тъкани ми идва скъпичко , едно момиче от форума ми сподели за още един доктор от Турция,прегледах снимките,доста добри резултати https://www.facebook.com/rinoplasti/?fref=ts |
Цитирай:
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 16:14. |