surita 79, организирай още един контролен преглед.
Дилбер е човек, който държи на името си и няма да остави нещата така. За мен свързването с него винаги е било трудно и ако "скатава" означава, че не ти отговаря на писмо, опитай чрез човек. Не губи надежда и не прибързвай с негативните оценки. Понякога нещата не са каквито ни се струват. |
Цитирай:
|
Сурита, след около два часа виж на лични, че съм в движение и не мога да пиша.
|
Ako imate nyakikvi viprosi moje da mi se obadite ili po fec book da mi pisete bih pomognala po vsako otnoseniye kogato jelaete povsyako vreme moje da se svirjete s men 0905312487950 ayshe rasimova ai6erasimova@abv.bg
|
Здравейте и от мен. Съжалявам за забавянето, но известно време нямах възможност да пиша. Относно прегледите ми при Дилбер и Илхан, и двата минаха много добре, обнадеждиха ме доста, че проблемът ми не е непоправим. И аз като вас бях много впечатлена от отношението на д-р Дилбер, много мил и добър човек. Но в крайна сметка се спрях на Илхан, повече ни съвпаднаха вижданията относно това как искам да изглежда носът ми, а и имах усещането, че наистина той е по-опитен в ревизиите. Надявам се всичко да бъде наред този път и разбира се ще ви държа в течение след операцията.
|
Пожелавам ти всичко да мине успешно и резултатът да е страхотен:2043:
|
Оо, реши ли се на ревизия?
Успех ти желая! Дано дадените пари си заслужават.... |
Dano da zaslujava mn vnimavayte pri kogo kakvo pravite tova e nesto vajno zdrave i mn pari ako imate nujda ot siveti asim tuka povsyakovreme moje da pitate
|
Здравейте!
Някой чувал ли е, има ли мнение за Prof. Dr. Tamer KOLDAŞ ? Работи в Şişli Florence Nightingale Hospital. |
Poznavam pove4eto hirurzi v istanbul i znam kak rabotyat tozi doktor kak raboti neznam
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 15:47. |