След една година проучване и питане се спрях на д-р Дилбер. Интересува ме каква би била цената ако става въпрос за първа операция на гърбица, камбест връх и най-вероятно някакъв вид проблем с преградата (преди години имах инцидент - блъснах си главата челно в една стена - и от тогава имам гърбицата и ми се запушва редовно носа, говоря леко носово)?
|
surita 79 ще се радвам да споделиш за нослето. Всичко наред ли е?
Аз вече толкова свикнах с "новия" ми нос, че въобще не се замислям доволна ли съм или не. lovelygirl105 , правилният избор, според мен. Най-добре направи консултация за да разбереш за цена. Под 3000 евро няма да е. |
do Surita 79
Здравейте, Сурита! Бих искала да задам няколко въпроса във връзка с операцията при доктор Илхан. Как е за предпочитане да стане плащането при него, в смисъл като отида на консултацията ще може ли да занеса и паричките в брой,защото аз имам консултация и след няколко дни операция. Друго ,което ме интересува е след самата операция как протичат нещата, колко често се ходи до болницата,аз видях ,че е в азиатската част.Имате ли представа от Европейската до Азиатската част какви са разтоянията и кой е най-удачният транспорт. След операцията има ли някакъв хранителен режим, може ли да се излиза да се хапва навън или трябва да се стои в хоризонтално положение в къщи :) ...защото все пак са си 2 седмици .Благодаря много предварително !!!
|
Момичета, имам насрочена дата за консултация на 01.10 и операция на 02.10 при Авшар, а мен взе да ме хваща шубето сериозно. :)
Парите са преведени, билета е купен, остана да събера багажа утре , а аз обикалям из къщи и не успявам да си намеря място :) Тук е мястото да благодаря на Руми и Диляна, че отговориха на въпросите ми ... Благодаря и на двете от сърце. Стискайте ми палци ! Дано след няколко дни се похваля, че всичко е минало добре ! |
Цитирай:
|
Цитирай:
|
do Surita
Не сте се увлякли изобщо ,Сурита :) ,напротив ,много полезна информация! Иначе няма начин да разбера каквото и да било, ако някой минал по този път не ми го каже ! БЛАГОДАРЯ! Значи разбрах,че след операцията 3 пъти ще се ходи до болницата...и ,че ще се спи в седнало положение ...е ,това последното няма да е лесно и то толкова дълго време:) ...Друго исках да попитам, според Вас ще мога ли да се оправя сама или ще трябва да си взимам придружител с мен, в смисъл човек в състояние ли е да се обслужва и да се справя с ежедневно необходимите неща ,да си напазарува примерно ,да става ,да си ходи насам -натам.Аз съм ходила на екскурзия до Истанбул,но все пак си е непознато място,не зная дали ще успея да се оправям с градския транспорт и таксита:), там не говорят доколкото разбрах много английски.. Благодаря отново!
|
Здравей, Сурита, благодаря ти за информацията :)
|
Цитирай:
|
Цитирай:
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 15:18. |