|
|||
|
|||
![]()
по малки но стегнати !
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Моля пишете на кирилица.Abe hora,vie go oburnahte na podigravka..ne biva taka...Oburkanata iskam da te pitam edno ne6to..za6to izob6to si trugnala da nosi6 po dva sutiena??????
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Моля пишете на кирилица.Абе квото станало - станало, аз друго искам да те питам - защо се чустваш длъжна да плащаш на всички данак "обществено мнение". Ако ти плямпат зад гърба - майната им! Явно не са ти токлова близки. Според мен обаче повече се притесняваш не от това, че старите ти приятели ще разберат, че не носиш 2 кила млеко в блузката, а от това че си свикнала мъжките погледи да ковът върху тебе като минеш и сега ти е кофти че ще трябва да се простиш с тия мълчаливи комплименти, поднесени с влажни очи и оголемени зеници. Ако е така - тъпо. Истината е, че най-хубавият секс през живота си съм правил с жена, която съсвем не бих сложил в графа "цицорести". Още като я видях обече, вече бях сигурен как ще свърши всичко и колко много няма да съжелявам. Последното нещо което загледах у нея бяха циците (можеби защото ги и нямаше де), но мисълата ми е, че имаше 1001 неща които ми направиха много по-силно впечатление от това че няма цици. Открии поне 10 твои качества които знаеш че притежаваш и те карат да се чустваш жена, покажи ги смело и никога няма да имаш проблем с мъжете. Поведението и маниерът с който общуваш казват много повече за теб в леглото от който и да е сантиметър, постарай се да се чустваш жена и мъжете просто ще ти се залепят като ваденки.
|
|||
|
|||
![]()
Моля пишете на кирилица.Paradizio , внимавай , че с този вид и с такива мисли ще си навлечеш много влажни разнежени женски погледи и разтуптяни сърца
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Моля пишете на кирилица.
Цитирай:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Моля пишете на кирилица.За тия благи думи - сърдечно мерси
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Давай по смело .. да не ти пука от хорските приказки
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Моля пишете на кирилица.
Цитирай:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Нямаш нито вкус, нито въображение. Ако представата ти за хубав секс е просто да мачкаш нещо, евала брат! - добре че има пиани жени че ше си мачкаш само твойте иначе. Да има не е като да няма, ще съм лицемер ако твърда обратното, но има жени с малки цици, които определено могат да ме развълнуват много повече от такива с големи - зависи от жените не от циците - това е моя акцент. Все пак, вкусът ти или по-точно липсата му са си лично твой проблем - както сам каза - "за всеки влак си има пътници". Успех с циците
|
|||
|
|||
![]()
Моля пишете на кирилица.Paradizio,tozi nad tebe se e izkazal adski prostashki.Ne mu obrushtai vnimanie.Takiva kato nego ne oceniavat jenata kato ravnopraven chovek,a samo kato obekt na udovolstvie.
Mejdu drugoto,mnogo si gotin))) |
![]() |
Контрол над темата | |
Начин на разглеждане | |
|
|