|
|||
|
|||
![]()
Грешиш приятелю. Бюста си е най-сексапилната част от женското тяло. Това е, приеми го...
А репликите за спането са глупости, то по тая логика и мъжете с големи ... не могат да спят по корем. Хахах |
|
||||
|
||||
![]()
Моля пишете на кирилица.
Цитирай:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() А за сексапила - циците не са наистина часта от човешкото тяло , която най-много възбужда мъжа (поне аз имам такива наблюдения съдейки по себе си) мене примерно супер много повече от циците ме възбуждат хубавите крака , дупе и гладка нежна кожа , като на циците обръщам много по-малко внимание ![]() Са за теорията , че жените с малки цици се ебат много по добре от тези с големи (нито съм я открил аз тая теория та да я коментирам , но моя опит показва , че е бая противоречива , тва да се смята че големината на сисите определя жегата в секса е много тъпо ![]()
|
|||
|
|||
![]() Цитирай:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Аз не казвам, че останалите части не са сексапилни. Че ти ако доста отдавна не си правил секс може и от женски глас да ти стане нещо
![]() Просто бюста се свързва със жената. Без значение дали харесваш големи или малки, те са свръх ерогенни зони ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ааа за ерогенните зони мога да споря много (запознат съм бая)
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Цитирай:
Хм,доста мъже са=бюст също,особено ако не се придържат към съветите в "Мъжки фитнес" ![]() Отивам да се свържа с бюста си,че е събота вечер!Приятен weekend! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Моля пишете на кирилица.
Цитирай:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Опитвате се да ме абсолютизирате, а не да разберете какво мисля.
Мафия, не съм писала че са най-ерогенната зона, а нещо друго. Лидия правилно си ме цитирала, а след това пишеш че съм казала, че жена=цици. Не са толкова елементарни нещата, за съжаление... |
|
||||
|
||||
![]()
А 1 цица на кво е = ?
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ти на какво мислиш, че е равно? Хахах
Виж сега Мафия, далеч съм от мисълта да променям нечие мнение за това, какво харесва в една жена. Просто прочетох, че всички постинги тук са изпълнени със "самонавиване", че видите ли за какво са ви изобщо цици? Комплекси ли или какво? Е вие обезсмисляте съвсем силиконовата индустрия тогава. ![]() |
![]() |
Контрол над темата | |
Начин на разглеждане | |
|
|