|
|||
|
|||
![]()
а, ми ти си длъжен да се интересуваш,какво ти слага и как се казва,и да си получиш съответния отговор.Те лекарите може да си те работят,както си искат ако не си заинтересуван достатъчно.
|
|
||||
|
||||
![]()
Дани, то вярно, че си длъжен за самия себе си да се интересуваш, ама вече малко натам клони, че едва ли не си длъжен да знаеш колкото един пластичен хирург, за да си сигурен какво ти правят.Веднага ми изниква в главата примера за бразилски гел, нямам спомен кой доктор го слагаше, но така и не даде обяснение на нито една пациентка какво аджеба му е съдържанието на тоя бразилски гел
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Цитирай:
Аз съм толкова нахална,като си правя нещо,че имам чуството че ще ме изгонят чак от кабинета,питам разпитвам докато не съм сигурна,и пак ми се случва да ме прецакат. |
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
|
|
||||
|
||||
![]()
Не е силикон, а хидрогел, ама това не го знам от отговора на въпросния доктор към някоя пациентка, а от потребителка тук, на която работата й е такава, че да разбира от филъри.
|
|
||||
|
||||
![]()
Бояджиев така казал на една пациентка ( че е силикон ).
|
|
||||
|
||||
![]()
Странно, тук Диастема е писала, че е хидрогел, доколкото си спомням и Мена беше споменавала същото... а има и потребителка, която е видяла някакъв сертификат, даден й от Николай Георгиев... ама най- показателно ми е това, че пишат, че е резорбируем... ако е така, със сигурност не е силикон...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
|
|
||||
|
||||
![]()
мойте устни доста спаднаха , дори до старото състояние , и незнам ко да правя .Много съм нещастна !
![]()
Начин на разглеждане | |
|
|