|
|||
|
|||
![]()
Здравейте! Имам въпрос и моля за помощ ако някои нещо знае! Преди два дни ми потече малко кафяво,но реших че ще ми идва,но погледнах календара трябва да ми дойде след 5 дни вчера и днес пак така ми протича за момент и това е даже тази сутрин беше кръв за момент и спря! Четох какво ли не из интернет и много се притеснявам,трябва попринцип сега в неделя да ми дойде. Ако някои нещо знае ако може да ми помогне,притеснявам се да не съм бременна,но нямам никакви признаци освен това.Искренно благодаря!
|
|
|||
|
|||
![]()
Вземи тест от аптеката и ако не си, по-добре отиди на преглед. Не е съвсем нормално това.
|
|
|||
|
|||
![]() Последно редактирано от TheNet : 18th December 2019 на 13:39 |
|
||||
|
||||
![]()
Толкова ли не можете да вземете един тест за бременност и готово… Голяма драма…
|
|
|||
|
|||
![]()
Здравейте! Имах полов акт( обезопасен) на 13.02, при което на 25.02 ми дойде цикъла, ок. Обаче вчера трябваше да ми дойде цикъла за този месец. Закъснява ми, което не е обичайно за мен. Не знам дали въобще е възможно да съм бременна.. не мисля, защото ако бях забременяла нямаше да ми дойде цикъла миналия месец. Моля ви кажете мнението си! За мен това не е глупав въпрос, но се извинявам ако някои хора го сметнат за такъв!
![]() |
![]() |
Контрол над темата | |
Начин на разглеждане | |
|
|