|
|||
|
|||
![]()
Търся как да се облеча на таз годишния абитуриентски бал
![]() ![]() чакам предложения ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
да, само по часовник ще събереш погледите.
|
|
||||
|
||||
![]()
И ние с мъжа ми се доволни от тях и от качеството на дрехите им. Малко по-скъпички са от другите, но пък качеството е страхотно.
|
|
||||
|
||||
![]()
Брат ми скоро откри един много хубав онлайн магазин за маркови мъжки дрехи и си купи няколко неща от тях. Той като цяло държи много на марките и всичко, което си купува е оригинално и марково. Аз лично не мога да го разбера, но всеки си има негов си мироглед. За мен тези оригинални дрехи са прекалено скъпи, въпреки че са на някои от най-големите модни брандове в света...
|
|
|||
|
|||
![]()
Аз си пазарувам предимно от H&M и съм доволен.
|
|
|||
|
|||
![]()
Аз мога да ви кажа за втора употреба дрехи. Не мисля, че е нещо срамно, а дори похвално, че ще се използват отново и ще се спести още една тежест на природата. Купувал съм от https://mania.bg/ супер евтино, много качествени и понякога изпадат доста интересни марки там, които нови няма как да се купят в България. Препоръчвам!
|
|
|||
|
|||
![]()
Винаги съм се чудела, защо хората пазаруват дрехи втора употреба. Има много магазини с достъпни цени и добро качество. Не мога да представя да си купя дамски или мъжки тениски втора употреба
|
|
|||
|
|||
![]()
някой нещо за chasovnici-bg
|
![]() |
Контрол над темата | |
Начин на разглеждане | |
|