|
|||
|
|||
![]()
Здравейте
Имам 3 положителни теста, закъснение 11 дни днес бях на гинеколог- каза че няма бременност, гледа ме на ехограф- не се вижда плоден сак а при това закъснение трябва да съм в 6гс и да се вижда ако има бременност ![]() възможно ли е да не се вижда добре ако ехографа е стар или ако не съм пила никакви течности както впоследствие разбрах че трябва да се пият преди ехограф и възможно ли е да е извънматочна бременност а да не се е видяла изписаха ми дуфастон- за предизвикване и регулиране на цикъла |
|
||||
|
||||
![]()
В никакъв случай не го пий, отиди веднага на друг лекар или си направи кръвен тест. Няма положителен тест и липса на бременност. Засега не мисли за извънматочна, просто отиди при друг лекар
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Напротив има такава вероятност и тя се казва фалшива бременост !
http://semeistvo.rozali.com/bremenno...mi/p14204.html |
|
||||
|
||||
![]()
Хубу, за идеята, доказа го, че може. Само дето вероятността да е бременна пред това е в много пъти по- голяма!
|
|
||||
|
||||
![]()
може би не си в 6та гс и затова да не се вижда, при първата ми бременност също не видяха нищо отначало, а чак в 9та г.с
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Апо е права ...Ако искаш да запазиш плода , по-добре не пий Дуфастона
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Задължително си направи кръвен тест - бетаЧХГ, на всеки 2 дни се покачва двойно, това ще покаже има ли бременност и как се развива.
И отиди при друг лекар за второ мнение! |
|
||||
|
||||
![]()
е...си какъв е този лекар, коыто и предписва това хапче без да направи кръвен тест
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Пиенето на Дуфастон не е проблем до 12-13 седмица, дори се изписва за задържане при прогестеронова недостатъчност и за нарастване на лигавицата на матката.
Проблем може да бъде ако го спреш внезапно. |
|
||||
|
||||
![]()
Ako e бремена дуфастона изобщо няма да и навреди а по скоро ще и помогне! Дуфастона се предписва за задържане !
http://apteka.framar.bg/05002529/%D0...-solvay-pharma |
![]() |
Контрол над темата | |
Начин на разглеждане | |
|
|