|
|||
|
|||
![]()
здравеите и от мен.4етох статиите ви и искам да попитам ,нармално ли е в на7алото на 7-та седмица съм и се вийда само околоплодният сак а плодът още не ???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
нормално е не се притеснявай. След две седмици ще се вижда и плодът.
Всичко е наред, не се притеснявай ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
piny благодаря за бързият отговор надявам се да е така защото и аз и таткото сме много притеснени
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
не пий никакви хапчета! Спокойно - ще го видиш на другия преглед - при мен се видя в 9тата седмица
|
|
|||
|
|||
![]()
зна4и да не пия папаверина така ли?от него ми е мн зле сега съм по-спокойна като ми каза 4е и на теб ти се е видяло късно,А болките ниско в корема нормални ли са?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
да - тези болки са напълно нормални. Беше нещо свързано с разтянето на някакви връзки, придържащи матката
|
|
||||
|
||||
![]()
Момичета не хуквайте от рано по лекари , освен ако нямате много силни болни или кървене различно от цикъл , те не могат да видят нищо,В 10 г.с чуват пулса и ако отидете тогава , няма да има съмнения за нищо. Болките са нормални, особено две седмици след закъснението мене ме болеше така все едно ще ми дойде всеки момент, и чаках ли чаках да ми дойде
![]() А доки ми каза , че хубавото на повръщането е че всичко с бебето е о.к , дължало се на високите нива на хормоните !
|
||||
|
||||
![]()
daliq, не знаех че си бременна - честито!
|
|
|||
|
|||
![]()
да ви питам моми4ета ...Имали ли сте замайване и нестабилност по време на бременноста,защото аз като ходя имам 4увството 4е падам и 4е краката ми не са мой.все едно сега прохождам ..моля пишете.мерси предварително
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
не помня, но това не означава че други жени не са изпитвали подобни неща.
Успокоы се, всичко е наред. Аз вчера станах леля - снаха ми роди малко сладко момченце ![]() |
![]() |
Контрол над темата | |
Начин на разглеждане | |
|
|