|
|||
|
|||
![]()
Коя според вас е най-ефикасната диета? Чувал съм, че е протеиновата ама незнам нищо повече някой да знае повече за нея?
__________________________ Vrati Метални Врати Блиндирани Врати Входни Врати Метални Решетки |
|
|||
|
|||
![]()
Здравейте на всички , които искат да смъкнат излишните килограми.
Искам да споделя моят начин по който смятам да се отърва от тлъстинките, засега има резултат надявам се и за напред. Пробвах като всички вас какви ли не диети и хапчета, резултата е 0-ла. Изчетох какви ли не статии и форуми посветени на отслабването, изводът е, че всеки трябва да познава сам тялото си и храните които са подходящи за него, например едни се нуждаят от повече протеини други от повече въглехидрати. Всеки един от нас трябва да се съобрази със собствените си нужди а не с принципите на някоя нашумяла диета, която на едни действа ,а на други не. Така да пристъпя към съветите, много от тях знаете, но не спазвате ![]() Та така пъвото и основно нещо е да имате мотивация и воля , да сте положително настроени и да си казвате, че ще отслабнете. 2-ро да не търсите бързи резултати ( те са за хора които искат да смъкнат мах 3кг за една седмица и това са им наистина излишните 3кг) за шишковци като мен, които искат да се отърват от 20кг и повече отслабването трябва да става постепенно и да не е тягостно. 3-то Направете си списък на всички полезни за вас храни и на тези които водят до засилване на обмяната на веществата . Повече от сигурна съм че ги знаете , но ще изброя някои от тях които аз употребявам: 1. Ябълков оцет (гарнирайте салатите и супите с него) 2.Канела 3.Ябълки 4.Риба 5.Бадеми 6.Грейпфрут 7.Червено вино 8. Кафе 9. Броколи 10. Зелен чай и други . . . има достатъчно информация в нета 4-то Избягвайте готовите храни и полуфабрикатите , които са пълни с какви или не Е-та (невъзможно е да не се консумират такива храни , но се старайте да ги сведете до минимум). Приготвяйте сами храната си ако имате време ,като се стараете на всяко ядене да присъства нещо от списъка за ускоряване на метаболизма. 5-то Пийте вода , това на мен лично ми е проблем ![]() Така стига съм дрънкала неща които и вие знаете , а да споделя моето дневно меню за да добиете представа как се храня аз Закуска: плод - ябълка или банан 2-ра закуска: 30-40гр. овесени ядки с 1/4 от кофичката кисело мляко поръсено с канела Обяд: Голяма салата с пиле или риба около 100-150гр (салатата е овкусена с зехтин и ябълков оцет) а и около 50гр. червено вино Следобедна закуска - когато ми престърже около 10 бадема Вечерята е салата или зеленчукова супа и понеже не мога без сладко, като ми се прияде си хапвам мед с орехи Стремя се да пия повече вода , но смятам да включа и познатите чайове, като зелен , глухарче, жълт кантарион, лайка резултатът е за 1 седмица 3кг , което е много за едно бавно и постепенно отслабване, но ще има и период на застой , тогава ще трябва да "стресирам" организма си по някакъв начин , например мога да включа фитнес или някакви хапчета . . . ще пиша допълнително ![]() чао засега. . . |
|
|||
|
|||
![]()
"Мадал бал" е доста ефективен. Майка ми отслабна 20 кг и вече две години успя да ги задържи, без йо-йо ефект.
|
|
|||
|
|||
![]() Цитирай:
|
|
|||
|
|||
![]()
90 килограма за 1 месец ? Струва ми се абсурдно и невъзможно. Отслбаването трябва да е плавно, а не толкова рязко.
|
|
|||
|
|||
![]()
На мен това също ми звучи абсурдно. Някой възползвал ли се е от иглотерапия за отслабване. Ще се радвам ако има такива да споделят мнение!
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Пълни глупости. Вземи си Slim Fx и Alcar на PrimaForce и почни яко кардио 5 пъти седмично и ще свалиш 5кг. за месец минимум.
|
|
|||
|
|||
![]()
Силно препоръчвам срещу целулит и други такива гадории да проверите ей това - http://www.promall.bg/%D1%80%D0%B5%D...%B8-%D1%81/867 - тествано и действа уникално на кожата.
|
|
||||
|
||||
![]()
Според мен няма значение какво ядеш, а колко. Ако имаш нужда да свалиш килограми, просто трябва да намалиш количеството на порциите.
|
![]() |
Етикети |
здраве, отслабване, подмладяване, сироп, швейцарски сироп |
Контрол над темата | |
Начин на разглеждане | |
|
|