|
|||
|
|||
![]()
Аз ползвам лосиона за тяло на L'Occitane Shea Butter Mom & Baby Lotion 300ml, хипоалергенен е и има лек аромат, много бързо попива в кожата и маслото от ший на мене лично ми помага защото подхранва добре сухата ми кожа, която допълнително се изсушава от твърдата вода при къпането
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Има едно мляко за тяло на Biotherm - много е хубаво, ама е по-скъпо...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Използвала съм го и аз.
За аромата му съм съгласна, но според мен т.нар. "парфюмни лосиони" не са най-омекотяващите ![]() Иначе да, миришат супер. За омекотяване - по-скоро нещо с алое вера, нещо хидратиращо... |
|
||||
|
||||
![]()
За тяло ползвам предимно олио, или натурално или бебешко. След баня на мокра кожа, попива идеално и кожата после наистина е като бебешка.
![]() ![]() ![]() В по-добри финансови време ползвам бадемовото олио на L'occitane: ![]() Няма таква божествена миризма, че и трайна!! ![]() Като цяло гледам да е натурално и чета дали има парабени. Имайте предвид, че кожата абсорбира най-бързо от всички органи веществата и важно с какво я мажете. Парфюмните лосиони са мн хубави, но имат цялата Менделеева таблица събрана в тях.
|
|||
|
|||
![]()
Nells, напълно подкрепям за парфюмните лосиони.
Иначе за Бочко-то, което си публикувала - ами супер е! ![]() И аз го използвам. Направих и още едно откритие - някакво чудо NONIQUE с лайм лимон и маслина - хидратиращо. Сега ще го тествам и ще споделя отзиви, но на първо време - мирише много приятно. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
И аз харесвам продуктите на Бочко
![]() А вчера получих и този лосион на Вер Уанг и много ми хареса. Страхотен предколеден подарък ![]() Последно редактирано от el1nor : 12th December 2012 на 22:46 |
|
|||
|
|||
![]()
На Decleor Paris хидратиращото мляко за тяло е много хубаво и е без парабени.
Лек, ненатрапчив аромат. Ако харесвате такива. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Aз съм много доволна от продуктите на Ботаникус. Особено лосионът с жълт кантарион ми е любим
Последно редактирано от el1nor : 29th December 2012 на 12:12 |
|
|||
|
|||
![]()
И аз чувам напоследък много положителни отзиви за продуктите на Ботаникус. Решила съм да ги пробвам и аз.
|
|
|||
|
|||
![]()
Аз съм привърженичка на биокозметиката и често се възползвам от продуктите, които се предлагат в търговската мрежа и аптеките. Ето това масло използвам аз и кожата ми се чувства много добре подхранена и еластична: http://apteka.framar.bg/30027719/%D0...-%D0%B3%D1%80-
|
![]() |
Етикети |
време, за тялото, козметика, кремове, лосиони |
Контрол над темата | |
Начин на разглеждане | |
|
|