|
|||
|
|||
![]()
Добър вечер, не искам да ме нападате или обиждате! искам да ви попитам за, хапчета за по продължителен секс! Който е пробвал нека сподели! Чух че имало хапчета дето ставаш на житовно правиш секс по 30-40 минутки! истина ли е ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Не барай хапчета, докато не навършиш поне 60г. Тогава ще разбереш дали има ефект или не.
|
|
||||
|
||||
![]()
Според сексоложката Кобилкина,трябват тренировки на "сухо",гледаш филмчета за възрастни и се опитваш максимално дълго да отлагаш "моментът".Пробвай нищо не губиш.
|
|
|||
|
|||
![]() Цитирай:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Мъжът ми ползва от няколко месеца едни хапчета на билкова основа и съм много доволна. Издържа поне няколко часа.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
И аз го имам този проблем но винаги правя втори тек и втория си продължава поне 40 мин. И повече
|
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
![]() Общо взето в секса нищо не е проблем, освен ако ти не си втълпиш, че е такъв! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ами аз вече писах по въпроса, но нека и тука да кажа. Надявам се наистина да мога да помогна за този проблем, защото бях в същата ситуация с моя приятел и знам, че мъжете много трудно се отпускат и си позволяват да говорят за това. Ние оправихме нещата с Лидерин. Много разпитвах тогава по аптеките и познати и се спряхме точно на Лидерин, защото разбрахме че е доказано че няма никакви странични ефекти. Това ни беше основния страх, да не се случи нещо друго след това. Свърши ни чудеста работа и секса беше фантастичен.
|
|
|||
|
|||
![]() Цитирай:
________________ vrati, врати цени |
![]() |
Контрол над темата | |
Начин на разглеждане | |
|
|