|
|||
|
|||
![]()
Здравейте!
На 23 години съм, но въпреки това от доста време се замислям за ринопластика. Единствените ми притеснения за сега са финансови и срамът от това да призная пред близките си, че бих искала да се подложа на операция. Имам човек до себе си и не знам как да му кажа, че не се чувствам добре със себе си и бих искала да се оперирам. Притеснявам се да не се отврати от факта, че не се харесвам такава каквато съм си и да не изгуби уважението си към мен. Бих се радвала, ако дадете мнение по този въпрос. А сега към съществените въпроси и се извинявам предварително, ако ви прозвучат глуповати. 1. Достатъчен ли е един път за преглед при лекар от Турция преди да ви назначат дата за операция или се ходи няколо пъти? 2. Разбрах, че е хубаво около 6 дена след операцията да се остане в Турция. След завръщане в България и минаване на известен период от време, колко често ви се налага да ходите на прегледи до Турция и вобще налага ли ви се? 3. Бихте ли ми казали приблизително цената за самата операция и дали първият преглед се заплаща и ако да с колко. Наистина се извинявам за въпросите си, но финансите са голям проблем за мен и наистина бих искала да знам с колко приблизително би трябвало да разполагам за да поема всичките разходи по път, хотели и прочие. Благодаря Ви предварително! |
|
|||
|
|||
![]()
Justified хорското мнение си е за тях , на мен не ми пречат !
Иначе аз като цяло имам пари и за навън ноо просто си мисля че не искам кой знае каква голяма корекция и все си мисля че и тези тук биха се справили , малко искам да ми се скъси върха защото ми е малко топчест такъв и като се усмихвам ми пада , и от единия профил имам лека гърбица която искам да ми се изфини но не се вижда на снимките . Бях се наканил за Иван Йорданов гледах че оперира по ултразвуковия метод , все си мисля че ако не искам много все ще се справи . И азз се колебая все още , той взима 3 000 лева . Просто немога да си позволя да пътувам в момента заради други ангажименти , но все се надявам с един връх да се оправят . http://alfa.kachi-snimka.info/images...537736225w.jpg http://kachi-snimka.info/images-2013/jdv1537736336r.jpg Последно редактирано от djack : 24th September 2018 на 09:08 |
|
|||
|
|||
![]()
По отношение на djack, мислих и аз да пиша, че съм в подобно положение (само че не, че не мога да се разбера с родителите, а със самия себе си), но после видях снимките и съм съгласен с yoube -- в твоя случай нещата наистина са само в главата ти.
С носа ти няма никакъв естетически проблем и според мен има вариант, дори и да я направиш операцията, пак да не се харесаш или пък да си намериш друг "проблем". Защото отвън поне изглежда, че проблемът е в това как ти самия се възприемаш, а не в обективни кусури. Говориш за гърбица, която не се вижда на снимки -- това как е проблем, ако не се вижда? ![]() ![]() Ако искаш отиди на консултация при Йорданов -- аз имам подозрения, че той ще те върне; мисля, че за такива дребни корекции не се навиваше, но пък кой знае. Поне ще имаш още 1 мнение. --- По отношение на темата: Цитирай:
Цитирай:
Цитирай:
Пробвай да отидеш на някоя консултация -- скоро Алев Джамджъоглу организираше такава в София (виж в инстаграм dr.alev.bg) и ще имаш повече информация от първа ръка. А пък после ще си решаваш вече. |
|
|||
|
|||
![]()
Гърбицата се вижда само от едната ми страна , която се вижда в профил ,там където ми е коста от едната ми страна е гладко заоблено а от другата страна има като ръбче на пипане и ми стърчи като гърбица ,и някак си 2та ми профила са различни . Тук на тези снимки действително гърбицата не се вижда ,но иначе я има, тя не ми е толкова голям проблем .Тук исках да покажа топчестият ми връх който стърчи и е виснал надолу .А когато се усмихвам ми пада още повече .
Бях се консултирал с Асен Асенов , човека каза че може да се изфини гърбицата , да се прибере върха и да се повдигне , и да се отреже този мускул при който когато се усмихна и ми се разширява много носа и ми пада върха . http://kachi-snimka.info/thumbs-2013/klz1537814823t.jpg тук може да се види как ми пада върха http://kachi-snimka.info/images-2013/rgh1537815073q.jpg Иначе Дилбер иска точно 7 000 , като сложиш път ,хотел , храна и някви дъпълнителни работи като лекарства са сигурно още 1 000 лв Последно редактирано от djack : 24th September 2018 на 21:00 |
![]() |
Етикети |
ринопластика |
Контрол над темата | |
Начин на разглеждане | |
|
|