|
|||
|
|||
![]()
Я тренирам кик бокс от 8 години гори долу и си ода на фитнес 4-5 пъти седмично от 4-5 години,сичко а много арно.Койти ума да пита кото иска по тея въпроси.
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
За кое от двете питаш ? Ако е за кик бокса в Пловдив в най-добрият клуб,демек леон комба.Но вече не съм там,ще съм на друго място само с 3-4 човека индивидуални тренировки.Фитнеса до преди 3 месеца в масъл арт Пловдив,сега съм за малко в една нова зала в кичука Флекс се казва.
|
|||
|
|||
![]()
от 5 месеца не съм влизал в зала!!качих около 5 кила!!от ония ден почнах да тичам 4е тиа паласки нещо не си отиват с плажа
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Спортно катерене, но само за около 4 месеца...То от лекции и зубрене не оставаше време дори за спане, а какво да говоря за висене по стените
![]() Но съм решена да подновя тренировки ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Аз пък тренирах плуване в уни-то, но после спрях и сега ми се ходи ама няма с кого
![]()
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Тренирал съм някакво карате като малък
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Едно време футбол,хандбал,баскетбол,в лейбол,тенис на маса,бадминтон,лека атлетика,малко вин чун , а сега се мъча да си наложа да спра цигарите и да ходя на фитнес ама не става ;(
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
![]() На мен като ми свалиха шината след последната зловеща луксация, точно плуване ми препоръчаха за раздвижване, така че и на теб ще ти е от полза ![]()
Начин на разглеждане | |
|
|