|
|||
|
|||
![]()
Нося само злато - чисто или в комбинация с бяло.
Не си падам по "масовата" бижутерия, но в редки случаи, когато нещо много ме е грабвало, съм купувала за конкретен повод. Среброто не ми понася, пък и не ми отива. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Не харесвам златото! Не мисля, че ми отива.
Почти всичките ми бижута са от сребро. Маниaчка съм на тема часовници, пръстени и гривни, но най-вече на часовниците, особено тези на GUESS. Правят зашеметяващи и уникални часовници. ![]() ![]() Относно Swarovski ... Миналото лято си купих доста оригинална гривна Swarovski. Не всички бижута Swarovski са толкова скъпи, но е истина, че не са за всеки ден. Гривната която имам съм я слагала не повече от 10 пъти. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Нося всичко кото сребро ,бяло злато и злато...
Обичам красиви и масивни бижута на спортно облекло,а на по официялно по нежни бижута. |
|
||||
|
||||
![]()
предпочитам среброто или бяло злато, а любимите ми бижута са масивни пръстени с големи камъни (седеф, черна перла, аквамарин, топаз), имам няколко страхотни (единият го нося на курето, макар че е малко екстравагантно)... е слагам само по 1 пръстен разбира се
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Бяло злато,диаманти,може и сребро и злато,важното е да е хубаво и да ме грабне.
|
|
||||
|
||||
![]()
Винаги съм мислела че сребро и злато не е хубаво да се носят едновременно....,но преди известно време видях в един италиански magazin , че правят и продават италианско злато в комбинация с италианско сребро, плетките и моделите са супер и много ми харесаха,а цената е къде къде по-ниска.
Аз не нося сребро вече, но майка ми е почитателка на среброто и като видя тази комбинация много и хареса, и мисля да и купя един SET. |
|
||||
|
||||
![]()
Бобе , комбинацията не е ли с бяло злато , а не със сребро ?
Че то ква е тая мода сребро и злато едновременно ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Сребро беше , и аз се изумих, досега не бях срещала, а бях чула че не е хубаво а се носи злато и сребро заедно.
Но магазинът беше специално за Сребро! |
|
|||
|
|||
![]() Цитирай:
Не вярвам в поверието, че злато и сребро носят лош късмет.
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Никога не правя тази комбинация , просто защото не ми харесва . |
![]() |
Контрол над темата | |
Начин на разглеждане | |
|
|