|
|||
|
|||
![]() Цитирай:
![]() ![]() ![]() ![]() Доста е евтино, но ако някой знае да пише - колко е доставката до БГ и как стои въпроса за митото ? До колко $ не се облага ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Доставката до БГ $25 за 1 чифт и +7 за всеки следващ. Според последните промени в митата от април 2009г, на облагане с мито и ДДС подлежат стоки на стойност над 150 евро, които са закупени от магазин, т.е. ЮЛ извън ЕС. Заплащането става с Пейпал за клиенти извън САЩ.
Аз също си харесах доста неща, но още не съм поръчвала. Колебая се, както за номерацията, така и за тая доставка...множко ми се струва. Иначе ако се подели с някой, излиза на сметка. |
|
||||
|
||||
![]()
Аз си купих едни ботуши преди месец и нещо от този сайт. Пристигнаха за 3 дни и ми ги доставиха на вратата. Понеже нямат моя номер (35) си взех 36, което за ботуши си е екстра. Произведени са в Китай, но са качествени по мое мнение. 25$ и на мен ми се виждаше много в началото, но за сравнение мога да дам другия подобен сайт urbanlog или нещо подобно, където шипинга за ботуши е 41$.
Току що получих и пратка от www.ivet.bg. Също за 3-4 дни стана доставката, още не съм пробвала бельото, но ми се струва добро.
|
||||
|
||||
![]()
Пипилота доволна ли си от www.ivet.bg защото си харесах доста неща от сайта им...Доставката е до вратата което е идеално,качеството на бельото как е ?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ами добре ми се вижда качеството. Аз си поръчах едно коледно бельо с едни пухчета, те малко хвърчат, ама това е нормално.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
защото аз си харесах 2-3 блузки и едно бельо и мисля да ги поръчам другата седмица,ще кажа после за качеството
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Аз пазарувам само от бг сайтчета - има интересни неща,
www. koketna.com www.maximoda-pernik.com - за по - пухкави дами www.mal4o.com - за детето Доволна съм и смятам, че бъдещето е в това,след време всеки ще пазарува в интернет... |
|
|||
|
|||
![]()
Е как така да си купувате дрехи и обувки без да ги видите "на живо" и да ги премерите. Ами ако не ви стават, цветовете не съответстват или не ви стоят добре? Аз не бих се осмелила така смело да си поръчам нещо.
Иначе съм си купувала онлайн спални комплекти, парфюми и книги. |
|
||||
|
||||
![]() Цитирай:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Цитирай: